23948sdkhjf

PEJs montører kan arbejde i højderne

PEJ Entreprise varetager to entrepriser på Frederiks Brygge; jord, beton- og kloakentreprisen samt betonelementmontage. Betonelementmontagen inkluderer montage af trapper og badekabiner samt indhejsning af vindueselementer.

Virksomheden startede på byggeriet i 2013. De første bygninger som virksomheden skulle arbejde på var uden kælder, men som arbejdet skred frem, skulle PEJ Entreprise arbejde på den store bygning A, som ligger ud mod havnebassinet. Bygningen skulle derfor have en vandtæt kælder, så PEJ Entreprise gik i gang med kælderudgravning, og har desuden støbt bundplader og lavet elementmontage på de pælefunderede bygninger.

Der er flere høje bygninger i det store boligbyggeri, og da PEJ Entreprise står for elementmontage, må virksomheden i perioder arbejde i 10 etagers højde.

  • Vores montører er meget erfarne og vant til at arbejde i højderne. Flere af dem har blandt andet været med på Bella Sky, som jo er væsentligt højere, men det er altid en sjov udfordring at arbejde på høje byggerier, siger Erik Jensen, indehaver af PEJ Entreprise.

PEJ Entreprise er lige nu i gang på Vasbygade. Her har virksomheden lavet de to første byggefelter, K og J, og starter inden længe på JJ. PEJ Entreprise har et længerevarende samarbejde med WR Entreprise, så de to parter kender hinanden godt, og ved hvornår der skal tales om tingene, det gælder både projektering- eller udførelsesmæssigt.

  • Det går som smurt. Vi har et fremragende samarbejde med WR entreprise. De er jordnære og løsningsorienterede, og vi er gode til i samarbejde om at udvikle projekterne, så de bliver optimeret, inden vi starter. Udfordringer kan der altid komme, men jo bedre man er forberedt, jo lettere, slutter Erik Jensen.

FAKTABOKS PEJ Entreprise:

  • Har eksisteret siden 2005
  • Har cirka 50 fastansatte medarbejdere
  • Varetager hoved- og fagentrepriser
  • Findes på www.pejentreprise.dk
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11