23948sdkhjf

Jordledninger kræver mere koordinering mellem entreprenører

ENCO-VVS har haft VVS-entreprisen på boligbyggeriet ’Frederiks Brygge’. Arbejdet består af det traditionelle VVS-arbejde, men da der ikke er nogen kælder på store dele af byggeriet Frederiks Brygge, lægger den erfarne VVS-entreprenør jordledninger i stedet for de mere traditionelle kælderledninger.

Byggeriet er udstyret med en traditionel varmecentral med jordledninger, hvilket stiller store krav til logistikken. Når der arbejdes over jorden, kræver det koordinering med de øvrige entreprenører. Heldigvis har ENCO-VVS stor erfaring med at indgå i denne type boligbyggeri, og ved hvordan dialog og samarbejde kan imødekomme selv de sværeste udfordringer.

  • Det handler jo om dialog hele vejen igennem. En af vores spidskompetencer er netop boligbyggerier som dette her, så vi ved, hvordan vi skal håndtere forløbet. Vi har fra starten haft en god og konstruktiv dialog med hovedentreprenøren og rådgiveren. Det er med til at give en god proces, forklarer Henrik Andersen, driftschef hos ENCO-VVS.

Den gode proces skyldes desuden, ifølge ENCO-VVS, at hovedentreprenøren har en god forståelse for, at alle fag er vigtige. Der udvises respekt og forståelse for de respektive arbejdsgange, og man giver plads til hinanden på byggepladsen.

ENCO-VVS har altid fokus på kvalitet i det arbejde de udfører. På Frederiks Brygge har virksomheden kunnet arbejde med samme mandskab gennem hele forløbet, og virksomheden forventer at kunne fortsætte sådan helt frem til den endelige aflevering.

  • Vi kører gerne med det samme mandskab fra start til slut på et projekt. Det sikrer, at man får det samme kvalitetsniveau hele vejen igennem, slutter Henrik Andersen.

FAKTABOKS Enco VVS:

  • Er 100 procent danskejet
  • Blev stiftet i 1993
  • Er autoriseret sprinklerinstallatør
  • Findes på www.encovvs.dk
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109