23948sdkhjf

Spændende tømrerarbejde på Frederiks Brygge

Tømrer- og snedkerentrepriserne på det store boligbyggeri Frederiks Brygge varetages af bgb a.s. Det er alle de traditionelle tømrer- og snedkeropgaver, som tagarbejde, facadeopbygning, montage af vindues- og dørpartier, opsætning af lette skillevægge, loftsarbejde og alt det indvendige snedkerarbejde med døre, paneler, lysninger, med videre, som tømrerne fra bgb a.s. skal gennemføre.

Men på et af byggeafsnittene på Frederiks Brygge, etape A, er der en mere utraditionel opgave, som glæder de erfarne medarbejdere hos bgb a.s. Denne etapes arkitektur indeholder en meget stor tagkonstruktion, som danner nogle spændende boliger på de øverste etager. Tagkonstruktionen er opbygget med 20 graders bjælkespær på kipbjælker i limtræ, og det er ikke noget, man ser hver dag i moderne boligbyggeri.

  • Det har været dejligt at være involveret i udviklingen, og ikke mindst udførelsen, af denne meget anderledes og mere udfordrende tagkonstruktion. På boligbyggerier af denne type ser vi mest flade tage. Det hører til sjældenhederne at se en tagopbygning som denne her, siger Bertel Gantriis, partner i bgb a.s.

Tagfladerne er desuden beklædt med anodiserede aluminiumsplader, som ligeledes er leveret og monteret af bgb a.s.

Facaderne på de to øverste etager af den meget store bebyggelse er opbygget i et let højisoleret ubrændbart stålskellet med vindskærm, som efterfølgende er beklædt med anodiserede aluminiumsplader, helt i samme udførelse som tagfladerne. Omkring alle vindues- og dørelementerne i de to øverste etager, er også udført udvendige lysninger i samme anodiserede aluminiumsmateriale.

bgb a.s. er netop ved at være færdige med taget og facaderne på Frederiks Brygge, etape A.

  • Frederiks Brygge projekterne er meget spændende opgaver, der strækker sig over mange år. Det er sjældent, man får lov at være med på et projekt i mange år. Der er en ganske betragtelig kvalitets-optimering forbundet med at lave så mange boliger, da de samme øvelser forekommer igen og igen. Vi har igennem de seneste fem år udført tømrer- og snedkerarbejderne på omkring 1500 til 1600 boliger, som er blevet afleveret stort set uden mangler. At dette kan lade sig gøre, hænger selvfølgelig sammen med den rutine og de gentagelser, der forekommer i sådanne byggerier, hvor vore medarbejdere udvikler og optimerer deres færdigheder. Vi er simpelthen blevet knivskarpe i at udføre boligerne, forklarer Bertel Gantriis.

FAKTABOKS bgb a.s.:

  • Etableret i 1976 og er i dag blandt landets største tømrer- og snedkervirksomheder
  • Beskæftiger 200 til 250 tømrer- og snedkersvende samt omkring 25 funktionærer
  • Udfører alle opgaver indenfor nybyg og renovering, i fagentreprise, hovedentreprise, storentreprise og totalentreprise.
  • Læs mere på bgb.dk
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078