23948sdkhjf

Frederiks Brygge byder på alsidigt murerarbejde

Når Frederiks Brygge står helt færdigt, vil byggeriet bestå af ikke mindre end 2,4 millioner sten. De sten er murerfirmaet Hansen & Andersen ansvarlig for at mure op. Som ansvarlig for murerentreprisen har virksomheden været med fra 2014, hvor byggeriet begyndte.

Den erfarne murervirksomhed står for alt det udvendige skalmursarbejde og er omkring halvvejs i deres arbejde på Frederiks Brygge. Byggeriet har allerede nu budt på sjove Interessante og spændende udfordringer for Hansen & Andersen.       

  • Frederiks Brygge er en spændende og meget varierende mureropgave. Arkitekterne på projektet har valgt mange forskellige typer tegl i varierende farver og former. Vi har blandt andet skulle arbejde med specialdesignede runde sten til søjler, siger Rasmus Toftebjerg Andersen, medejer af Hansen & Andersen og projektleder på Frederiks Brygge.

Frederiks Brygge er en kompleks byggeopgave grundet de mange boligblokke, der alle har et forskelligt designudtryk. På nogle af blokkene er altanerne indbygget i facaden, hvilket stiller krav til murerarbejdet. Grundet opgavens kompleksitet har Hansen & Andersen dedikeret en fast byggeleder, Kasper Villumsen til Frederiks Brygge, som er tilstede på byggepladsen hver dag.

Hansen & Andersen blev involveret tidligt i processen, hvor der er blevet diskuteret udfordringer og tidsplaner for byggeriet. Det er noget Hansen & Andersen sætter stor pris på, da det åbner op for god dialog med bygherren og giver en god byggeproces fra starten.

  • Der har været et rigtig godt samarbejde på byggepladsen fra starten. Der er en god dialog mellem de involverede parter og en gennemgående løsningsorienteret stemning, slutter Rasmus Toftebjerg Andersen.

FAKTABOKS Hansen & Andersen:

  • Blev etableret i 1947 og kan i år fejre 70 års jubilæum
  • Er en af de større byggevirksomheder på Sjælland
  • Kan fungerer som både hoved- og totalentreprenør
  • Findes på www.hansen-andersen.dk
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11