23948sdkhjf

Fynbo kan tilpasse sig alle opgaver

Fyns Smedejerns Trapper – i daglig tale FST, ligger på Fyn, hvor virksomheden har egne fabrikker. FST har været engageret i byggeriet af Frederiks Brygge i Københavns Sydhavn, hvor virksomheden har produceret og leveret stål til råhusene og lavet altaner, trapper og værn til blandt andet hemse.

FST er stadig i fuld gang på byggeriet, og mangler noget nær 1500 altaner plus det løse. Virksomheden har et længevarende samarbejde med hovedentreprenøren - WR Entreprise.

  • Vi har et fantastisk samarbejde med WR Entreprise, og vi har arbejdet sammen med dem på flere tidligere projekter. Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med en velkendt samarbejdspartner, med tiden lærer man hinandens styrker og svagheder at kende og får på den måde en optimal byggeproces, siger Alan Holm, direktør hos FST.

At byggeprocessen er forløbet hurtigt og effektivt handler ifølge FST ikke kun om velkendte samarbejdspartnere, men også om, at projektets arkitekter og ingeniører har lavet et grundigt forarbejde.

  • Der har ikke været de store udfordringer på dette her projekt, og det skyldes blandt andet det gode forarbejde. De småting der har været, har vi arbejdet udenom. Vi går altid løsningsorienteret til værks, og er fleksible hele vejen igennem, forklarer Alan Holm.

Fleksibilitet og den løsningsorienterede tilgang har FST også bevist på forløbet på Frederiks Brygge. Virksomheden har blandt andet investeret i nyt materiel til opgaven, da FST allerede inden byggeprocessen gik i gang, indså at opgaven krævede øget brug af lifte. Indtil nu har FST altid lejet de lifte der behøvedes til en opgave, men da opgaven på Frederiks Brygge forløb over flere år, valgte FST at investere i egne lifte, for altid at have det fornødne materiel klar. På den måde tilpasser og forbereder FST sig til enhver opgave. 

FAKTABOKS Fyns Smedejerns Trapper:

  • Har egen tegnestue hvor der blandet andet designes trapper og altaner
  • Beskæftiger faglærte klejnsmede, malere, tømrere, montører og kreative tegnere
  • Er CE-EN1090-2 godkendt
  • Miljøcertificeret
  • Findes på www.fst-as.dk
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094