23948sdkhjf

Stilladsfirma starter med maskinudlejning

TS Stilladsmontage har købt sine første teleskoplæssere beregnet på udlejning

Stilladsfirmaet TS Stilladsmontage slår to fluer med et smæk og begynder at udleje maskiner.

Virksomheden fra Bjæverskov ved Køge bruger i forvejen teleskoplæssere til sine stilladsopgaver. Dem kan TS Stilladsmontage lige så godt leje ud, når lejligheden byder sig, lyder rationalet fra adm. direktør Michael Jørgensen.

- Vi skal ikke have andre maskintyper til udlejning og til at bokse med de store udlejningsfirmaer. Vi er et stilladsfirma. Men de maskiner, som vi selv har behov for i forbindelse med stilladsudlejningen, kan vi lige så godt også leje ud, når der er mulighed for det. Og det er teleskoplæssere, siger Michael Jørgensen i en pressemeddelelse.

Stilladsudlejningen skal efter planen begynde næste år. Til formålet har TS Stilladsmontage købt en 18 meter Manitou MT1840-teleskoplæsser, og inden længe følger en Manitou MT625, som rækker seks meter.

- På sigt er det planen, at vi skal have flere teleskoplæssere, og fra 2018 gør vi det officielt, at vi også lejer maskinerne ud, siger Michael Jørgensen.

Revisor tog over
Med maskinudlejningen føjer den revisor-uddannede Michael Jørgensen endnu et kapitel til den rejse, han har taget med TS Stilladsmontage, siden han overtog virksomheden for seks år siden uden noget kendskab til stilladsbranchen.

Dengang var TS Stilladsmontage en konkursramt virksomhed, og Michael Jørgensen fik som revisor til opgave at rede tingene ud i konkursen og få firmaet op at køre igen.

Det gjorde han, forlod revisionsbranchen og blev chef for det nye stilladsfirma.

I dag opererer TS Stilladsmontage med godt 40 ansatte på hele Sjælland samt Lolland-Falster.

Virksomheden nåede i regnskabsåret 2016/2017 en bruttofortjeneste på 17,7 mio. kroner og et resultat før skat på 3,3 mio. kroner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.204