23948sdkhjf

Cramos Adapteo-koncept vokser til med opkøb

Cramo Adapteo køber Just Pavillon og er klar til vækst på kvalitetspavillon markedet. Stigende behov for kvalitetspavilloner, som kræver særlig ekspertise

Cramo, der netop har frasolgt hele sin materieludlejningsdel i Danmark til konkurrenten Loxam, fordi man ikke kunne få det til at køre rentabelt, satser nu voldsomt på at få sit Adapteo pavillonudlejningskoncept til at vokse. Og det skal ske gennem opkøb.

Efterspørgslen efter pavilloner til undervisning, kontor og beboelse er stigende. Pavillonbyggeri er en fleksibel og hurtig løsning, som passer godt i mange situationer. Det gælder især pavilloner af høj kvalitet, som i funktionalitet og udseende er helt på niveau med permanent byggeri.

- Vi overtager og viderefører Just Gruppens pavillon-del, der har en stærk position primært inden for undervisnings- og kontorsegmentet, siger Mads Blom, adm. direktør Cramo Adapteo og fortsætter:

- Med overtagelsen får Cramo Adapteo blandt andet en ny type kvalitetspavilloner, der supplerer og komplementerer vores hidtidige tilbud. Just’s nyeste pavilloner passer perfekt ind mellem vores eksisterende serier. Dermed får vi endnu bedre muligheder for at hjælpe vores kunder med fleksible løsninger.

Vil fordoble
- Vi venter, det baner vej for yderligere vækst for Cramo Adapteo. Vores mål er at fordoble omsætningen i Danmark frem til 2020. Købet af Just Pavillon er et led i denne strategi.

- Samtidig ser vi en konsolidering i markedet med færre og større pavillonudlejere. Vores fremtid ligger i at vokse på den del af markedet, der efterspørger kvalitetspavilloner, og hvor der typisk er en række særlige behov og lovkrav. Derfor investerer vi i at blive større og bedre til at servicere disse kunder.

Cramo Adapteo agerer i markedet for kvalitetspavilloner til undervisning, institutioner, kontor og beboelse samt håndværkerboliger.

Her er nøgleordene fleksibilitet og samlede løsninger. Der opstår et behov, enten planlagt eller akut, og udfordringen kan ofte være, at man ikke helt ved, hvor længe man har behovet.

Satser på totalløsninger
- Et typisk eksempel kunne være en erhvervsskole, der står og skal have plads til 100 flere elever, fordi de unges interesser går den vej. Skolen ved ikke, om de har samme søgning i fremtiden. Løsningen er et antal pavilloner, som vi kan etablere hurtigt. Vi har altid mindst 300 pavilloner på lager.

- Vi udvikler samtidig vores totalleverancer, så vi kan hjælpe kommuner, institutioner og virksomheder med alt i forbindelse med at få etableret de midlertidige lokaler. Vi har erfaringen og systemerne til at løse udfordringerne rationelt og gøre det enkelt for kunden.

For Just Gruppen er salget af pavillon-delen et markant strategivalg, men også en naturlig udvikling.

- Kravene til en leverandør i den høje ende af markedet er store i dag, og vi skulle enten investere i at vokse eller finde en god partner. Valget blev at sælge til Cramo Adapteo, som er et godt match og sikrer en god fremtid for vores medarbejdere og kunder, siger Claus Just, Just Gruppen og tilføjer:

- De seneste år er Just Gruppens arbejde med at udvikle ejendomme i Køge området, navnlig i Transportcentret vokset og vokset. Vi har en del jord liggende, som skal udvikles. Jeg ser frem til at få mere tid til at arbejde med de spændende muligheder og med at hjælpe mine kunder på det område.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109