23948sdkhjf

Nordea Ejendomme lancerer kontorkoncept

Ejendomsselskabet vil i samarbejde med Henning Larsen Architects samle virksomheder på tværs af brancher

Our Office er navnet på et nyt kontorkoncept i Storkøbenhavn, som ejendomsforvalteren Nordea Ejendomme har udviklet i samarbejde med Henning Larsen Arkitekter.

Formålet er at samle små og mellemstore virksomheder på tværs af brancher.

Med Our Office ønsker Nordea Ejendomme ifølge en pressemeddelelse at skabe et bæredygtigt kontorkoncept, som med velindrettede lokaler, fordelagtige services og udstrakt fleksibilitet tilbyder et dynamisk og professionelt miljø for ambitiøse virksomheder i hovedstadsområdet.

- Mange iværksættere og små virksomheder vil gerne væk fra privatadressen eller står måske over for at skulle udvide med en eller flere ansatte. I Our Office er der mulighed for at få sit eget private kontor med de faciliteter og services, som store virksomheder har til rådighed, men hvor prisen holdes på et fornuftigt niveau, siger Henrik Steenstrup, vicedirektør i Nordea Ejendomme, i pressemeddelelsen.

Tre kontorfælleskaber
Our Office er tegnet og indrettet i samarbejde med Henning Larsen Architects, hvor lyse fællesområder og levende overflader har skabt en inspirerende kontoridentitet.

Konceptet er rullet ud i tre eksisterende kontorfællesskaber i Lyngby, på Østerbro og i Glostrup.

Ambitionen er at implementere Our Office i andre af Nordea Ejendommes ejendomme.

Som i andre lignende kontorhotel-ejendomme får virksomhederne deres eget kontor med adgang til fælles faciliteter og community zones.

Her kan man samarbejde, udveksle erfaringer og lade sig inspirere - både i de lyse, velindrettede fællesarealer eller via en særlig Our Office medlems-app¸ som gør det muligt at samarbejde uafhængigt af fysisk placering.

Our Office åbnede officielt den 24. august, og hovedparten af lokalerne er allerede udlejet.

Nordea Ejendomme
Nordea Ejendomme forvalter erhvervs- og boliglejemål i Danmark.
Ejendomsporteføljen tæller 2.700 erhvervslejemål og 1.150 boliglejemål med et samlet areal på ca. 1,5 mio. kvm til en værdi af 22,1 mia. kroner.

Nordea Ejendomme forvalter porteføljen på vegne af en investorkreds, som blandt andet består af Nordea Liv og Pension Danmark, Tryg-Vesta Forsikring, Dansk Ejendomsfond, DNP Ejendomme og Ejendomspartnerselskabet af 1/7 2003.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109