23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Gefion Group, Eurotag og Copenhagen Malmö Port

Gefion Group
Karl Friedrich Bachmann, 49 år, er ansat som projektleder i Gefion Group med ansvar for at styre en række større byggeprojekter herunder myndighedsprocessen og kontrahering af totalentreprenørerne på projekterne med fokus på økonomi, kvalitet og tidsplaner.

Stillingen er nyoprettet som følge af Gefion Groups vækst med nye projekter, og han får ansvaret for blandt andet et kollegiebyggeri ved Hans Knudsens Plads og i Store Kongensgade.

Karl er bygningsingeniør fra Ingeniørhøjskolen i 1997 og har arbejdet med nybyggeri og renoveringssager i flere større entreprenørvirksomheder. Han kommer fra en stilling som projektchef i Bonava, det tidligere NCC Bolig og 2012-16 som Site Manager og bygherrerepræsentant på Metro byggeriet.

Eurotag
Kenneth Sandbye, er ansat som regionssalgschef for Sjælland hos Eurotag Danmark. Kenneth Sandbye kommer blandt andet til at varetage opsøgende salg samt teknisk support til alt fra tagdækkere og byggemarkeder til rådgivere og arkitekter. Derudover får han til ansvar at varetage kvalitetskontrol af udførte opgaver samt planlægning og rådgivning i forbindelse med større projekter. Han kommer fra en stilling som entreprisechef hos Phønix og har tidligere bl.a. været ansat hos Tæt Tag-entreprenøren Multi Tag Entreprise og materialeleverandøren Jevith.

Copenhagen Malmö Port
Barbara Scheel Agersnap, er valgt som ny adm. direktør for CMP, Copenhagen Malmö Port AB. Barbara har siden juni 2015 været viceadm. direktør.

Jonas Arkestad, økonomidirektør (CFO) i CMP, overtager samtidig rollen som viceadm. direktør.

- Vi er glade for, at Barbara har accepteret rollen som adm.direktør for CMP. Med valget af Barbara, får vi en person, der har såvel strategisk som operationel kompetence.

- Barbara kender industrien og formår samtidigt at tænke nyt. Dette er vigtigt i en verden under så store forandringer, så man er på forkant med udviklingen, udtaler CMP’s ordførende Mads Lebech.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.609