23948sdkhjf

NCC stopper sine foringaktiviteter

NCC kan ikke under de nuværende markedsvilkår drive en lønsom forretning inden for foring i Danmark
NCC har igennem mere end 20 år arbejdet med foring af forsyningsrør i Danmark, hvor eksisterende rør er blevet foret med nye rør af f.eks. plastik eller glasfiber, som sikrer, at eksisterende rør holder tæt uden, at de skal erstattes af nye rør.

Markedsvilkårene i Danmark har imidlertid gjort, at det ikke længere er muligt for NCC at drive en sund forretning i Danmark.

- Vi har det seneste halvandet år oplevet, at det har været meget vanskeligt for NCC at vinde de udbud, der har været fra de 92 forsyningsselskaber, der er i Danmark. Vi har truffet den svære beslutning at stoppe med foringsaktiviteter i Danmark, siger Carl Erik Hjortshøj, der er senior projektchef i NCC Infrastructure.

Igangværende arbejder gøres færdig

NCC færdiggører de opgaver, som i øjeblikket er i gang. Ligesom garantien på de allerede udførte opgaver fortsat vil blive håndteret af NCC.

- Vi er i NCC i gang med at udføre flere opgaver rundt omkring i landet. De opgaver vil vi selvfølgelig gøre færdige og forventer at afslutte dem inden årets udgang. Ligesom vi naturligvis vil leve op til de garantiforpligtelser, vi har. Vi vil i løbet af den nærmeste fremtid tage en dialog med vores kunder om, hvordan de fremover vil blive betjent, siger Carl Erik Hjortshøj.

Da forretningsområdet nedlægges i Danmark, har det været nødvendigt at opsige medarbejderne i foringsafdelingen i NCC.

- Vi er nu i gang med at undersøge mulighederne for at finde job til medarbejderne andre steder i NCC, siger Carl Erik Hjortshøj.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127