23948sdkhjf

Jysk PUR-skum dæmper engelsk jernbanestøj

Bramming Plast-Industri leverer PUR-plader til engelsk prestigebyggeri

Når fire nye boligblokke står færdige i den hippe ende af London engang i løbet af næste år, er det med vibrationssænkende PUR-plader fra Vestjylland støbt ind i byggeriet.

Intet mindre end tre jernbaner snor sig forbi lige i nærheden af det nye byggeri, og det stiller krav til dæmpningen af vibrationer i de nye lejligheder. Og her kommer Bramming Plast-Industri ind i billedet.

Absorberende PUR
Det vestjyske firma leverer et elastisk og vibrationsdæmpende skummateriale, der lægges under nederste betondæk, og er designet til at optage de vibrationer, der blandt andet kommer fra jernbanerne, så de ikke forplanter sig opad i etagerne.

Hver plade måler to kvadratmeter og er en PVC-plade, hvorpå der er montereret strimler af PUR-skum, er udviklet til at dæmpe vibrationer fra jorden, og som kan klare gentagne stødbelastninger uden at krakelere.

Bramming Industri-Plast arbejder sammen med det engelske firma Ferrat Ltd., der også er specialister i vibrationsdæmpende anordninger. Ferrat Ltd. leverer blandt andet gummiblokke, hvorpå søjlerne til det øvrige byggeri skal monteres.

Byggeriet forventes færdigt i 2018.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113