23948sdkhjf

Her er programmet for årets Building Green

Spændende internationale navne og markante hjemlige profiler gæster dette års byggeevent i Forum.

Besøgstallet steg med en tredjedel, da den sjette Building Green løb af stablen sidste efterår i Forum København.

Om lidt over to måneder afholdes den syvende udgave af den bæredygtige byggeevent, og her til morgen offentliggjorde arrangørerne  årets program, som byder på flere end 120 talere fra ind- og udland.

Blandt de internationale navne finder man Wolfgang Frey fra de tyske bæredygtighedsspecialister Frey Architekten, Jason Roberts, stifter af non-profit organisationen Better Block Foundation, der arbejder med social bæredygtighed, og Thomas Rau fra det hollandske arkitektfirma Rau.

Listen af danske hovednavne tæller blandt andre Kasper Guldager Jensen fra 3XN/GXN, Mette Tony fra Praksis Arkitekter, Anders Lendager fra Lendager Group, samt Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt og miljøminister Esben Lunde Larsen.

- Vi udvikler hele tiden Building Green som koncept, så vi når godt rundt om de vigtige aktører inden for bæredygtigt byggeri. Vi har fokus på høj kvalitet og gode navne, så der hele tiden er noget nyt og interessant at komme efter, siger projektleder Sarah Elhauge.

Foruden de mange oplæg byder programmet tro på en stribe af aktiviteter, workshops og seminarer med bæredygtighed som det gennemgående tema.

Bygherreforeningen, Vugge til Vugge, Realdania og Teknologisk Institut bidrager for eksempel med en række indslag, der skal gøre publikum klogere på alt fra bæredygtige finansieringsmodeller over cradle-to-cradle-certificeringer til dokumentation af byggematerialer.

I kategorien Specialist Talks inviterer blandt andre Stark og Kuben Management op til debatter og workshops. Endelig vil en lang række deltagere tage debatten op i kategorien VIP-discussions, som blandt andre InnoByg, Danske Arkitektvirksomheder og Københavns Kommune står bag.

Endelig uddeles prisen ”Det Bæredygtige Element” i år for fjerde gang til en person og en virksomhed, der har ydet en særlig indsats for den bæredygtige udvikling. Sidste år gik priserne til Erling Deigaard, medgrundlægger af den bæredygtige landsby "Andelssamfundet i Hjortshøj", og til det intelligente energivindue ”Ventilationsvinduet”. 

Building Green afvikles i Forum den 1. og 2. november 2017. Læs mere om programmet på buildinggreen.eu

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094