23948sdkhjf

Nordjyder lander aftale med facadegigant

James Hardie vælger AB Byggeprofiler som ny distributør i Danmark. "Et kæmpe gennembrud for os", siger direktør, som forventer at fordoble omsætningen.

Amerikanske James Hardie, som blandt andet producerer den velkendte facadebeklædning HardiePlank, har fået ny dansk distributør.

Valget er faldet på nordjyske AB Byggeprofiler, som dermed tager over efter Cembrit, der hidtil har haft distributionen.

- Det er et kæmpe gennembrud for os, at James Hardie har valgt os som dansk partner. Vi har en klar forventning om, at det nye samarbejde vil give et stort økonomisk afkast og allerede på kort sigt som minimum fordoble vores omsætning alene det næste år. Vi vækster allerede i forvejen, og den nye aftale er medvirkende til, at vi ser os om efter en ny og større lokation, siger direktør Allan Brunbjerg.

Kender produkterne inde fra 
At AB Byggeprofiler er valgt som ny distributør, er ingen tilfældighed. Inden Allan Brunbjerg stiftede virksomheden for knap to år siden, arbejdede han i perioden 2006-2012 hos James Hardie Europe som salgschef for Norden og Benelux.

- Igennem min tid hos James Hardie har jeg opnået stort kendskab til produkterne, hvilket naturligvis er en stor fordel, og det har selvfølgelig også haft en positiv indflydelse på aftalen, at jeg kender James Hardies systemer såvel som organisationen, fortæller Allan Brunbjerg.

Han ser samtidig et stort potentiale for at udnytte synergierne mellem James Hardies systemer og AB Byggeprofilers eksisterende produktportefølje, som blandt andet tæller tag- og facadeløsninger fra Plannja og Ruukki.

- Samtidig er vi i gang med at udvide vores samarbejde med James Hardie til at omfatte resten af Europa, hvad angår inddækninger. Der er derfor gode muligheder for at udvide samarbejdet, siger han.

Udover tag- og facadeløsninger er AB Byggeprofiler også totalleverandør af blandt andet løsninger til støbning af etagedæk og en række mindre niche-byggeprodukter.

AB Byggeprofiler beskæftiger 12 medarbejdere og har fast base i Nørresundby samt et lager i Aarhus, hvorfra virksomheden leverer til hele landet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156