23948sdkhjf

Kommune ombygger rehabiliteringscenter

Banebrydende projekt samler regionale og kommunale funktioner i et nyt mentalt sundhedscenter.
Budget
Ombygningen af ehabiliteringscenteret Låsbyhøj løber op i 37,6 mio. kroner, hvoraf A.P. Møller Fonden bidrager med 10 mio. kroner, mens Kolding Kommune og Region Syddanmark finansierer de resterende 27,6 mio. kroner.

Med KG Hansen & Sønner, GPP Arkitekter og Niras som vinder af totalentreprisen er Kolding Kommune og Region Syddanmark nu klar til at gå til næste fase i en ombygning af rehabiliteringscenteret Låsbyhøj i Nørregade i centrum af Kolding.

Projektet markerer en banebrydende løsning, idet de to bygherrer samler regionens lokalpsykiatri og kommunens socialpsykiatri, misbrugscentret samt en række andre tilbud til udsatte borgere.

I dag er tilbuddene geografisk spredt, og man formår derfor ikke at udnytte hinandens kompetencer og ressourcer optimalt, ligesom borgerne tvinges til at skifte mellem forskellige lokationer for at få behandling.

Med én fælles indgang lettes borgernes adgang til de forskellige tilbud, og der åbnes samtidig op for for sparring og synergi på tværs.

Der vil nu blive foretaget afklarende forhandlinger med det vindende team med henblik på at indgå en aftale inden sommeren. Det nye mentale sundhedscenter forventes at slå dørene op på et ombygget og renoveret Låsbyhøj i 2019.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.171