23948sdkhjf

Erhvervsejendom bliver til rækkehuse

Nordsjællandsk developer skaber nyt liv i Blovstrød.

Blovstrød Centret er ikke længere det dynamiske bycenter, som det var engang, og de senere år har det været en udfordring at finde lejere til lokalerne.

Derfor er ejeren af centret, Kongeegen A/S, i gang med at ombygge den 4.000 kvadratmeter store ejendom på Sjælsø Allé til rækkehuse.

De første af i alt 31 nye lejeboliger skal stå klar til indflytning pr. 1. oktober 2017. Rækkehusene opføres i to-tre plan i størrelser fra 112 til 176 kvadratmeter.

Projektet er tegnet af Holsøe Arkitekter og opføres i hovedentreprise af entreprenørfirmaet Dahl A/S. Hos Kongeegen oplyser indehaver Ib Henrik Rønje, at der i ombygningen er fokus på at videreføre den eksisterende bygnings karakter. Blandt andet bevares det store afvalmede røde tegltag, ligesom den offentlige sti gennem området og bebyggelsen opretholdes.

- Rækkehusene henvender sig både til unge og ældre og små som større familier, hvilket går fint i spænd med kommunens ønske om at opføre yderligere boliger for at kunne tiltrække flere borgere i den erhvervsaktive alder til Kommunen, siger Ib Henrik Rønje.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094