23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Rønnow Arkitekter, Cembrit og Sweco

Rønnow Arkitekter
Martin Bloch, civilingeniør, er 1. august tiltrådt som administrerende direktør for Rønnow Arkitekter A/S.

Han er uddannet fra Danmarks Tekniske Universitet i 1999 og har suppleret sin uddannelse med en HD i Organisation og Ledelse fra CBS i 2007. Han kommer fra en stilling som administrerende direktør i Ambercon, er tidligere regionsdirektør i Unicon og har i alt 18 års erfaring fra byggebranchen.

Rønnow Arkitekters ledelse består fremover af administrerende direktør Martin Bloch, de tre partnere og arkitekter Mette Prip Bonné, Camilla L. Nybye og Inge-Lise Kragh. Tilknyttet ledelsen er endvidere arkitekt og tidligere indehaver Gunilla Rønnow samt arkitekt og projektchef Claus Bay.

Cembrit
Morten Erikstrup, 43 år, er ansat som salgschef for projekt- og forhandlersalg hos Cembrit. Mortens primære ansvarsområder bliver at fortsætte udviklingen af projektsalget samt at koordinere og øge fokus på samarbejdet mellem projekt- og forhandlersalg.

Morten Erikstrup kommer senest fra en stilling som udviklingschef hos Frøslev Træ, mens han tidligere blandt andet har været adm. direktør for Vejen Trælasthandel og salgsdirektør for XL-BYG Arctic Import. Morten er uddannet engroshandelsassistent i 1994 og har siden suppleret med flere lederuddannelser og senest en MasterClass i Kommunikation.

Sweco
Stine Sørensen, teknisk designer, er ansat som CAD-operatør i Elafdelingen i Glostrup. Stine har netop afsluttet uddannelsen fra Københavns Tekniske Skole til juni i år. Stine har været i praktik i Sweco, hvor hun hjalp med Revit Structure på Rigshospitalets "Nordfløjen". 

Jacob Frost Petersen, bygningskonstruktør, er ansat som brandrådgiver i byggeri i Aarhus. Jacob har suppleret med en uddannelse i "Master i Brandsikkerhed". Han kommer fra en stilling som byggesagsbehandler ved Norddjurs Kommune. 

Kristian Kjær Andersen, industrielektriker, er ansat som ingeniør i Elafdelingen (Tele & Sikring) i Glostrup, hvor han skal arbejde med opgaver inden for BMS. Han er også uddannet maskinmester og har de seneste 7 år arbejdet med CTS/BMS hos firmaet Grue & Hornstrup. 

Johnnie Hansen, projektleder, er ansat som driftsrådgiver i afdelingen for Facilities Management i Glostrup. Johnnie skal arbejde som projektleder med HVAC-opgaver, FM og bygningsdrift. Johnnie har erfaring fra DSB, hvor han var driftsansvarlig for VVS-installationer og FM, og før det havde han egen VVS-installatørvirksomhed i 12 år. 

Anders Villumsen, civilingeniør, er ansat som projektleder i afdelingen for Bygherrerådgivning i Glostrup. Anders har stor interesse for udbudsret og byggejura, som han også har skrevet speciale om. Han kommer fra en stilling som projektleder/bygherrerådgiver i Alectia. 

Franz Flygenring, byggeleder, er ansat i afdelingen for Projekt- og Byggeledelse i Glostrup. Franz kommer fra Arkitema, hvor han igennem den seneste tid har arbejdet som byggeleder. 

Merete Valbjørn, arbejdsmiljørådgiver, er ansat hos Sweco i Glostrup. Merete kommer fra en lignende stilling hos Orbicon og er tiltænkt rollen som arbejdsmiljøkoordinator i projekteringsfasen og en bærende kraft i arbejdsmiljø-gruppens strategiske udvikling.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Arkitektdirektør bor på Østerbro, men sover gerne i hængekøje: - Det primitive liv tiltaler mig
Kære virksomheder: Sæt det lange lys på og hold døren åben for lærlinge
Behov for sand og grus stiger: 12-årig råstofplan skrottes efter blot to år
GK Danmark vil vækste sin serviceforretning: - Det er mindre følsomt i nedgangstider
Forhenværende NCC-direktør valgt ind i Aarsleffs bestyrelse
Byggeriet blev sat i stå: Nu vil Fælledby kære sag til landsretten
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Building Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Motor-magasinet

Send til en kollega

0.203