23948sdkhjf

Tidligere Ambercon-direktør går ind i arkitektbranchen

Bliver ny administrerende direktør i Rønnow Arkitekter.

Rønnow Arkitekter A/S har ansat Martin Bloch som administrerende direktør.

Han tiltræder stillingen den 1. august 2017 og skal være med til at styrke ledelsen i en virksomhed, som over de seneste år har oplevet en stigning i antallet af opgaver og medarbejdere.

Om Rønnow Arkitekter

Rønnow Arkitekter beskæftiger cirka 30 medarbejdere og er specialiseret inden for restaurering og transformation af kulturhistorisk og arkitektonisk betydningsfulde bygninger.

Blandt virksomhedens seneste projekter er restaureringer på Det Kgl. Teater, Rosenborg Slot, Østre Landsret, Københavns Domhus og omdannelsen af det tidligere privathospital Hamlet til CBS kandidathus.

Rønnow Arkitekter har eksisteret i 47 år og realiserede i 2016 et resultat på 2,7 mio. kroner før skat ud af en omsætning på 22 mio. kroner.

- Det er en forudsætning for virksomhedens fortsatte succes, at vi kan fastholde og udvikle vores faglighed og forskellige specialkompetencer. Det vil vi i ledelsen gerne have endnu mere tid til, og derfor har vi ansat Martin til at varetage og professionalisere virksomhedens økonomiske og ledelsesmæssige drift, siger partner Mette Prip Bonné, som indtil nu har haft titel af adm. direktør.

Martin Bloch er uddannet civilingeniør og HD og kommer til Rønnow Arkitekter med solid erfaring fra byggebranchen i bagagen. Gennem halvandet år frem til slutningen af 2015 var han administrerende direktør for betonelementproducenten Ambercon, og før dette arbejdede han som regionsdirektør i Unicon gennem fem år.

- I forlængelse af et vellykket generationsskifte og en årrække med vækst er Rønnow Arkitekter nu nået til et punkt i virksomhedens udvikling, hvor jeg finder det særdeles spændende at kunne supplere ledelsen med de kompetencer, som jeg med min baggrund kan tilføre, udtaler Martin Bloch.

Rønnow Arkitekters ledelse består fremover af administrerende direktør Martin Bloch, de tre partnere og arkitekter Mette Prip Bonné, Camilla L. Nybye og Inge-Lise Kragh. Tilknyttet ledelsen er endvidere arkitekt og tidligere indehaver Gunilla Rønnow samt arkitekt og projektchef Claus Bay.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.114