23948sdkhjf

Topdanmark bygger 240 boliger i Odense

Det bliver et af de største enkeltstående boligbyggerier i byen nogensinde, der begynder til efteråret
Byggeriet
Byggeriet af de nye boliger begynder i efteråret 2017.
Lejlighederne forventes at blive på mellem 65 og 100 kvm.

Bebyggelsen opføres som fire boligkarreer i en åben struktur med grønne friarealer imellem, og første etape af byggeriet forventes at stå færdig i efteråret 2018.

Bygherre er Topdanmark Ejendomme
Creo Arkitekter har tegnet byggeriet

Første etape forventes at stå færdigt i efteråret 2018

Kranerne er allerede et fast element i Odense, hvor der over de kommende 10 år investeres over 40 mia. kroner i byen.

En helt ny bydel omkring den gamle Thomas B. Thriges Gade, nyt hospital og en letbane er blot nogle af bygge- og anlægsprojekterne, og nu gør Topdanmark Ejendomme klar til et af de største enkeltstående boligbyggerier i Odense.

Forsikringssikringsselskabet vil opføre 240 nye boliger i Østerbro-kvarteret, hvor Odense Kommune har gennemført en stor områdefornyelse.

Det sker på den såkaldte Coop-grund, hvor Brugsen tidligere havde sit centrallager.

- Da jeg en kold eftermiddag i januar måned i år kørte rundt i Odense, blev jeg overbevist om, at Østerbro bydelen skulle være stedet for pensionsselskabets næste store boligprojekt. Langs vejene stod der "Østerbro - et godt sted at bo". Brugsens gamle centrallager er det helt oplagte sted for os. Midt i Odense og midt i kvarteret, siger adm. direktør Søren Kempf Holm fra Topdanmark Ejendom A/S i en pressemeddelelse.

Skabe fælles identitet
Opførelsen af det 18.500 kvm store byggeri forventes at sætte ekstra skub i udviklingen af Østerbro-kvarteret, hvor Odense Kommune over en fireårig periode har gennemført en stor byudvikling.

I 14 forskellige underprojekter er der etableret nye byrum og mødesteder og skabt bedre forhold for gående og cyklister.

- Det er lykkedes at skabe en fælles identitet og en ny optimisme i Østerbro-kvarteret, og den her store investering vil skubbe yderligere til den positive udvikling. Samtidig ser jeg Topdanmarks investering som en stor anerkendelse af det dygtige arbejde, der er gjort omkring byfornyelsen af området og ikke mindst det lange seje træk, som beboerne i området har bidraget med, udtaler Odenses by- og kulturrådmand, Jane Jegind (V).

Byggeriet af de nye boliger begynder allerede til efteråret, og første etape forventes at stå færdig et år senere.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141