23948sdkhjf

Stort opslagsværk samler byggeriets topfolk

Licitationen - Byggeriets Dagblad udgiver i dag "Hvem er hvem i byggeriets top 2017" med et samlet overblik over topledelsen i branchens største virksomheder

138 af bygge- og anlægsbranchens største virksomheders topchefer og øvrige nøglepersoner er samlet i opslagsværket "Hvem er hvem i byggeriets top 2017", som Licitationen - Byggeriets Dagblad udgiver i dag.

Det er anden gang, at vi udgiver opslagsværket, som fokuserer på de største bygge- og anlægsentreprenører, anlægsgartnervirksomheder, teknikentreprenører samt arkitekt- og rådgivningsvirksomheder.

- Forhåbentlig kan vi med denne publikation skabe mere synlighed over aktørerne i den danske bygge- og anlægsbranche i en tid, hvor de positive vinde igen er begyndt at blæse ind over virksomhederne, og hvor de med flid og god virksomhedsdrift har formået at kæmpe sig igennem finanskrisen, siger Licitationen - Byggeriets Dagblads ansvarshavende chefredaktør Morten Asmussen.

Adgang til Hvem er Hvem

Alle abonnenter på Licitationen - Byggeriets Dagblad modtager opslagsværket ”Hvem er hvem i byggeriets top 2017” med avisen i dag.
Derudover har abonnenter gratis adgang til www.hvemerhvem.dk .
Er du ikke abonnent, kan du lige nu bestille tre måneders prøveabonnent inklusiv opslagsværk og adgang til hvemerhvem.dk for 795 kroner.
Se mere på www.licitationen.dk/tilbud

Flere segmenter
I år omfatter opslagsværket også de største anlægsgartnervirksomheder, fordi flere af dem dels har nået en størrelse rent omsætningsmæssigt, der retfærdiggør, at de er med i Hvem er Hvem.

Men flere af dem udfører også anlægsopgaver i konkurrence med de største af anlægsentreprenørerne.

Samtidig har vi tilføjet teknikentreprenørerne, fordi de dels er i en økonomisk liga på størrelse med de største af bygge- og anlægsentreprenørerne. Men de tekniske opgaver bliver stadig mere komplekse, ligesom udbuddene inden for de tekniske fag bliver stadig større.

Derudover bringer vi også en oversigt over de 20 største bygherrer.

Kvalitativ og saglig vurdering
Aktørerne i "Hvem er hvem i byggeriets top 2017" er udvalgt efter en segmenteringsproces, hvor økonomiske nøgletal er sammenholdt med kvalitative vurderinger.

Derfor indeholder hver virksomhedsprofil udover oplysninger om topledelse og øvrige nøglepersoner også de aktuelle nøgletal fra virksomhedernes regnskaber.

- Vi er udmærket klar over, at en opdeling i de største aktører altid vil vække debat, og vi kunne helt sikkert have taget 100 flere virksomheder med. Men vi har bestræbt os på at foretage en så kvalitativ og saglig vurdering som muligt, hvor vi med rette kan sige, at vi har fundet de største virksomheder blandt entreprenørerne, teknikentreprenørerne, rådgiver- og arkitektvirksomheder, siger Morten Asmussen.

Ud over opslagsværket lever "Hvem er hvem i byggeriets top" også på nettet.

www.hvemerhvem.dk vil alle data om virksomhederne løbende blive opdateret og ajourført.

Alle abonnenter på Licitationen - Byggeriets Dagblad har adgang til onlineudgaven.

Artiklen er en del af temaet Byggeriets Top.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156