23948sdkhjf

Strøjer Tegls syv bud

Direktør Flemming Rasmussen giver sine forslag til, hvordan de såkaldte udkantskommuner kan fremme væksten i erhvervslivet

Mandag deltog Flemming Rasmussen i en debat på Christiansborg, der handlede om, hvordan kommunerne i landets randområder kan få vækst. Projektet, der er døbt "På forkant", er drevet gennem Erhvervsministeriet, og Strøjer Tegl-direktøren glæder sig over, han som indbudt fik muligheden for at give sit besyv med.

Med sin placering i Assens på det vestlige Fyn hører Strøjer Tegl selv til de virksomheder, der har langt til politikerne på Slotsholmen, og direktør Flemming Rasmusen havde derfor syv anbefalinger med i sin tale til politikerne:

  1. Bekæmp jantelov og bekæmp tesen om at UdkantsDanmark findes.
  2. I eget regi og sammen med de lokale virksomheder at gøre opmærksom på jer selv og hav en klar profil på hvad I vil og hvad I vil være kendt for.
  3. Foren jeres turisme politik med jeres erhvervspolitik, da begge dele kan fremme de lokale interesser og styrke byens/områdets image
  4. Accepter de demografiske og sociale tendenser i samfundet og indret jer efter dem.
  5. At jeres by har en klar identitet, et serviceniveau som understøtter folks behov med en klar bevidsthed om at alle små lokalsamfund selvfølgelig ikke kan have en skole mm.
  6. Vær i tæt dialog med det lokale erhvervsliv og forstå deres behov og derved blive en aktiv medspiller i deres udvikling.
  7. At vi som samfund har en velfungerende infrastruktur som sikrer effektiv transport af varer og tjenester og som understøtter et fleksibelt arbejdsmarked, hvor alle typer af medarbejder ikke bare vil bo tæt på deres job.

Læs mere om Strøjer Tegl: Strøjer Tegl sætter vild salgsrekord

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14