23948sdkhjf

Bewi Group udnævner direktør i Danmark

53-årige Karl Erik Olesen er udnævnt til direktør for Bewi Flamingo A/S

Den nordiske byggematerialeproducent Bewi Group har udnævnt 53-årige Karl Erik Olesen til direktør for koncernens datterselskab i Danmark, Bewi Flamingo A/S.

Det skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Karl Erik Olesen har indtil nu været salgsdirektør i den danske del af koncernen og har haft ansvaret for den daglige ledelse.

Derudover har han i mange år arbejdet med flamingo og har tidligere været salgschef for området hos DS Smith Packaging Denmark A/S samt salgs- og distriktschef i SCA Packaging Denmarks Flamingo-division.

Vil styrke sin position
Ifølge Bewi Group er udnævnelsen et udtryk for, at man gerne vil styrke sin position som en stærk kundefokuseret partner på selskabets kerneområder - bygningsisolering, emballager og tekniske komponenter.

- Den danske Flamingo-virksomhed er en særdeles vigtig aktør inden for innovation, design og fremstilling af emballage- og produktkomponenter. Derudover har vi etableret forretningsområdet Bewi Insulation Denmark, der det seneste år har positioneret sig med bygningskomponenter på det danske marked. Vi har derfor også netop påbegyndt etablering af en ny fabrik i forbindelse med den bestående i Hobro, hvilket væsentligt vil udvide produktionskapaciteten. Samtidig har vi fundet det vigtigt at have en stærk lokal ledelse, og vi glæder os over at kunne udnævne Karl Erik som direktør i det danske datterselskab, siger Christian Bekken, adm. direktør i Bewi Group.

Læs mere om: Bewi
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111