23948sdkhjf

Gråkjær opruster i Vestdanmark

Nye profiler med erfaring fra mæglerbranchen og byggeriet skal sikre ny vækst i det jyske.

De seneste år har Gråkjær øget antallet af projekter på Sjælland markant. Nu vil virksomheden gøre det samme på sin jyske hjemmebane og derfor er salgsorganisationen pr. 1. maj styrket med to nye medarbejdere.

Den ene er 51-årige Thomas Brauer, der er ansat som salgs- og projektudviklingschef i Gråkjær Erhverv med fokus på netop det jyske marked. Han kommer til Gråkjær med over 30 års erfaring fra ejendomsmæglerbranchen, hvor han senest har været ansat hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus siden 2002.

Direktør i Gråkjær Erhverv, Henrik Skaarup, kalder det en gave at få Thomas Brauer ind i virksomheden:

- Med sit store netværk og det indgående kendskab han har til markedet i Østjylland, har vi store forventninger om at øge andelen af projekter i området, siger Henrik Skaarup.

Den anden nye medarbejder er 37-årige Thomas Lauritsen, der er ansat som regional salgschef for Vest- og Sydjylland. Han er udlært tømrer og kommer med 20 års erfaring fra byggebranchen, heraf de sidste fire år som sælger og projektleder i Midtjysk Albyg.

Thomas Lauritsen er i øvrigt ikke et ukendt ansigt i Gråkjær, da han i sin tid startede sin karriere som nyudlært tømrer i den vestjyske byggevirksomhed.

- Vi er overbeviste om, at han med sin solide erfaring inden for både salg og byggeri er en stor gevinst for Gråkjær, siger Henrik Skaarup.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095