23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Erik Svanemose og Outline Vinduer

Erik Svanemose
Erik Svanemose, selvstændig seniorkonsulent med 57 års erfaring fra byggebranchen, kan i morgen, onsdag 3. maj, fejre 75 års fødselsdag, og har med egne ord "ikke tid til at gå på pension".

Erik Svanemose blev i starten af 1960’erne uddannet tømrer, bygningskonstruktør og arkitekt. Dermed var banen kridtet op, og efter job med ansvar for byggeprojekter i Spanien, Grønland, Sverige og Danmark satte Erik Svanemose i 1980 foden under eget bord med etablering af Byggeselskabet KSK i Roskilde, der over de følgende år blandt andet gennemførte den indtil da største danske renoveringsentreprise af 1.600 gårdhave huse i Albertslund, samt renovering af højhusbyggeriet " Brøndby Strand".

I 1982 blev Erik Svanemose hentet til Rasmussen & schiøtz som salgs- og marketingschef i koncernens håndværksselskab Ecoterm A/S, hvor han over de følgende knap 16 år blandt andet sammen med Rockwool A/S var primus motor i udvikling og montage af pudsede og isolerede facadeløsninger.

Samtidig stod Erik Svanemose i den periode forrest i udviklingen af nye effektive renoveringsløsninger med nedhejsning af præfabrikerede bade- og toiletrum i byfornyelsesejendomme i Frederiksberg og Københavns Kommune, ligesom han var med til at udvikle og implementere de første præfabrikerede glas- og altanløsninger - opgaver, der med Erik Svanemose som central deltager i 90’erne blev fulgt til dørs af SBS og og Byforyelsesselskabet København gennem forsøgsprojekter med etablering af ’multisjak’ og dagslysprojektet ’Prisme’.

I 1998 blev Erik Svanemose hentet til Skanska Jensen A/S - det senere Skanska Danmark A/S - som salgs- og marketingchef, og dermed fik Erik Svanemose helt nye muligheder for også med et internationalt sigte at fordybe sig i arbejdet med at udvikle det gode håndværk, partnering og nye samarbejdsformer.

Skanska holdt fast i Erik Svanemose helt frem til pensionsalderen kaldte i 2009.Men pension stod ikke lige på agendaen for Erik Svanemose, der efter nogle måneders jordomrejse igen satte foden under eget bord som selvstændig seniorrådgiver for byggeriets virksomheder, og i dag bruger Erik Svanemose sit livslange netværk til som konsulent og rådgiver at åbne døre til opgaver for entreprenørselskaberne Adserballe & Knudsen A/S, CG Jensen A/S, P-Plan og Momentum Research & Development A/S.

Outline Vinduer
Brian Kristensen, 48 år, kan torsdag 4. maj fejre 25 års jubilæum hos Outline Vinduer, som er en del af Inwido-koncernen. Brian er uddannet maskinsnedker og begyndte hos Storke Vinduer som produktionsmedarbejder, hvor han efterfølgende kom til Outline Vinduer. 
 
Jørgen Jacobsen, teknisk planlægger, kan ligeledes fejre 25 års jubilæum hos Outline Vinduer torsdag 4. maj. Jørgen begyndte også hos Storke Vinduer som produktionsmedarbejde og har siden hen været hos Outline Vinduer, hvor han har varetaget diverse serviceopgaver og beskæftiget en stilling som produktionsleder.

I dag har Jørgen ansvaret for den daglige serieplanlægning samt diverse hjælpefunktioner i virksomheden. Derudover spiller han en stor rolle i udviklingen af Outlines produktion.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11