23948sdkhjf

Ny projektleder til arkitektskolen i Aarhus

Som nytiltrådt prorektor på Arkitektskolen Aarhus skal Kristine Leth Juul stå i spidsen for byens nye arkitektskole

Kristine Leth Juul er 24. april tiltrådt som prorektor på Arkitektskolen Aarhus. Hun kommer fra den aarhusianske landskabs- og planlægningstegnestue Møller & Grønborg A/S.

Kristine Leth Juul er medindehaver af firmaet, hvor hun i fire år fungerede som adm. direktør. En post hun valgte at forlade ved udgangen af 2015 for at være projektleder på en række af firmaets større udviklingsopgaver.

Ud over at indgå i skolens daglige ledelse bliver hun som prorektor projektleder på den nye arkitektskole, som skal opføres på Godsbanearealerne og stå klar til indflytning i 2020.

Skal styrke beskæftigelsen
Med sin erhvervserfaring skal hun også bidrage til at udbygge skolens relationer til og samarbejder med arkitektfagets praksis. Erhvervssamarbejdet skal også bidrage til at udvide beskæftigelsesmulighederne for skoles dimittender.

Som prorektor er Kristine Leth Juul ansat for en femårig periode og følger dermed rektor Torben Nielsens ansættelsesperiode. Hun har orlov fra Møller & Grønborg og vil fortsat deltage i virksomhedens bestyrelsesarbejde. Kristine Leth Juul afløser Trine Berthold, der efter tre år på posten, er vendt tilbage til sin stilling som associeret partner i shl archi­tects.
kargaard

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141