23948sdkhjf

Udlejer retter flåde til efter behov

Markedet for lejemaskiner overvåges konstant, så det rette grej er til stede

Hos landets næststørste udlejningsvirksomhed, det franskejede Loxam, er der ingen tilfældigheder over de maskiner man kan leje. Som tiderne skifter og dermed bygge- og anlægsaktiviteten skifter, så investerer virksomheden i de maskiner, man mener, passer til markedet.

- Vi har det vi kalder en basisflåde, som er allround maskiner, der kan bruges til mange formål. Vi har ikke de store helt store maskiner, der bruges til tungt vejarbejde, men vi har asfaltudstyr og andet, som vore kunder måtte efterspørge. Vi udskifter løbende, så grejet er opdateret og moderne, siger adm. direktør for Loxam i Danmark, Hanne Baunsgaard til Licitationen Byggeriets Dagblad.

Hun mener derfor ikke, at udlejningsforretningen er så sårbar overfor det skifte i anlægsaktiviteten, som lader til at være tilfældet.

- Vi satser derimod mere på den grønne profil og på maskiner og udstyr til bygningsrenovering og nybyggeri, siger hun.

Selskabet råder over gravemaskiner der kan udføre vejarbejde, men har ikke de store maskiner med fører, som en række andre udlejere har.

Der investeres årligt for et tocifret millionbeløb i firmaet, dels i anskaffelsen af nye typer maskiner, men også iu udskiftning af eksisterende materiel.

Læs mere om Loxam: Udlejer tromler frem med 75 tons fornyelse

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.288