23948sdkhjf

Vil du være med til at tegne det næste byudviklingsprojekt?

Byudviklingen er i stærk vækst i disse år, og Mølbak Landinspektører A/S er involveret i masser af spændende projekter – Du kan være med til det næste.

Lige nu er Mølbak Landinspektører i gang med en lang række byudviklingsprojekter, og vi har behov for en ny medarbejder, der kan være med til at opdyrke egne opgaver til fremtidige projekter.

Vil du være en del af holdet og indgå i et professionelt arbejdsmiljø med god stemning og dygtige kolleger, der brænder for deres job i en virksomhed i kraftig vækst?

Vi har fem kontorer rundt omkring på Sjælland med over 60 dygtige medarbejdere, og ansættelsessted vil være på vores kontor i Roskilde.

Vi er med til at lave lokalplaner i 12 kommuner i Danmark, og den nye stilling er i den nyoprettede afdeling, Plan og Udvikling, hvor dit arbejdsområde bliver projekter med udarbejdelse af lokalplaner, ejendomsudvikling, landzoneadministration og udvikling af nye byområder. Alt sammen i et tæt samarbejde med kommuner, bygherrer, udviklere og dine gode kollegaer.

Ansvar for egne projekter

Vi har en proaktiv og kreativ tilgang til opgaven og forventer, at du kan være opsøgende i forhold til nye projekter og kunder. Vi opfinder ofte selv nye projekter, udarbejder en business case, præsenterer denne for ejeren, finder investorer og styrer dialogen med myndighederne og endelig udarbejder den nødvendige planlægning. Du vil få ansvaret for egne projekter, hvor det primære fokus vil være på planlægningen.

Fagligt kendskab og lyst til udvikling

Det vigtigste aktiv er vores gode medarbejdere, og dem håber vi, at du bliver en af. Blandt dine kommende kollegaer er erfarne tidligere kommunale planmedarbejdere og jurister, der kan bistå kommunerne med byudvikling og lokalplanlægning. Måske har du nogle års erfaring med fysisk planlægning eller ejendomsudvikling, og det kan være, at du er arkitekt, byplanlægger, landinspektør eller lignende i en kommunal planafdeling eller i en udviklingsvirksomhed. Du skal gerne være udadvendt og ikke bange for at tale med kunderne og myndighederne, og du har et godt kendskab til den kommunale politiske planproces og planloven - og gerne evnen til at spotte nye byudviklingsområder.

Endelig har du også lyst til at udvikle dig fagligt og vokse med en virksomhed i kraftig vækst.

Om Mølbak Landinspektører

Virksomheden har afdelinger i København, Roskilde, Næstved, Greve og Køge

Eksempler på byudviklingsprojekter, Mølbak Landinspektører arbejder på:

  • Carlsberg Byen, København
  • Nordhavn, København
  • Vesterport, København
  • Røde Port, Roskilde
  • Trekroner, Roskilde
  • NærHeden, Hedehusene
  • Tværhøjgård, Greve
  • Farvergade, Næstved
  • Valdemarsgård, Lejre

Se mere på www.mølbak-landinspektør.dk

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11