23948sdkhjf

Rådgivere flytter ind i tidligere statsfængsel

Sidefløj omdannes til kontorfaciliteter med plads til cirka 20 medarbejdere

I juni 2017 flytter Constructa ind i Fængslet i Horsens. Det tværfaglige rådgivningsfirma har overtaget en sidefløj på 374 kvm, som nu omdannes til kontorlokaler.

- Vi har gennem en længere periode været på udkig efter nye lokaler med plads til udvidelse til vores afdeling i Horsens, som nu allerede består af 10 medarbejdere. Med kontrakten i hus med Fængslet, er det nu lykkedes os at finde det helt rigtige sted, siger partner og adm. direktør Lars Hansen i en pressemeddelelse.Constructa bliver den hidtil største virksomhed, der får adresse i det tidligere statsfængsel.

- Vi har allerede et iværksættermiljø med kontorpladser til mindre virksomheder, men vi er rigtig glade for nu at byde Constructa velkommen som den første store, veletablerede erhvervsvirksomhed, der flytter ind på Fængslet. På den måde er Constructa med til at cementere erhvervsudleje som forretningsben på Fængslet - og med til at skabe liv og aktivitet året rundt, siger direktør Astrid Søes Poulsen.

Constructa startede i 2008 i Bjerringbro, men flyttede siden til Silkeborg. I dag har virksomheden desuden afdelinger i Horsens og Roskilde og beskæftiger over 60 medarbejdere - arkitekter, ingeniører, bygningskonstruktører og byplanlæggere - på landsplan. Det seneste årsregnskab for 2015/16 gav et plus på 5 mio. kroner før skat.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.203