23948sdkhjf

Stark fejrer det gode håndværk året ud

I slutningen af marts slår byggecenterkæden dørene op til den første af 21 helt nye håndværkerfestivaler

Byggecenterkæden Stark inviterer nu håndværkere i hele landet indenfor til 21 Håndværkerfestivaler fra slutningen af marts og året ud.

Stark har de sidste mange år formået at samle titusindvis af håndværkere til sine traditionsrige håndværkermesser. Nu er tiden imidlertid inde til at hæve barren, udbygge formatet og sætte helt nye standarder i branchen.

- Vi ønsker at fejre håndværket og den professionelle faglighed med en festlig dag i uformelle rammer. Helt i tråd med byggeriets ånd har vi skabt et format, der i koncentreret form præsenterer håndværkeren for alle de nyeste løsninger, som kan gøre hans arbejdsdag mere effektiv, i løbet af få timer. Samtidig bliver der rig lejlighed til at møde gode kolleger fra branchen, mens man får sig en stærk festivaloplevelse, forklarer Starks marketingdirektør Jesper Gaarde i en pressemeddelelse

Tæt pakket festivalprogram
Det kommer på ingen måde til at gå stille for sig, når Starks matrikler forvandles til livlige festivalpladser til ære for det gode, professionelle kvalitetshåndværk.

Med entertaineren Jacob Haugaard som konferencier bliver håndværkerne budt på alt fra summende markedspladser med køtilbud til de morgenfriske, gratis t-shirts og festival-outlets med 70 procent besparelser til præsentation af branchens nyeste og mest banebrydende produkter.

Til hver eneste Håndværkerfestival vil der være mere end 500 tilbud på kendte kvalitetsprodukter. Samtidig står 50 leverandører klar ved standene til en fagsnak, en god handel eller præsentation af, hvordan deres produktnyheder bidrager til at mindske tidsforbruget på opgaven og øge kvaliteten.

Fuld kul på festivalmenuen
På menuen, der er særligt udvalgt til Starks håndværkerkunder, finder festivaldeltagerne luksus-grillmad med garanti for festivalstemning. Ikke mindst har tv-kokken Carsten Olsen (også kendt som Den Skaldede Kok) kreeret en helt særlig opskrift på saftig og mør pulled pork burger til festivalgæsterne.

Endelig kan håndværkerne bidrage til at støtte kampen mod kræft, idet STARK donerer 1 kr. til Kræftens Bekæmpelses kampagne Mand det nytter for hver bærepose, der bliver solgt, i samtlige byggemarkeder over hele landet. brahe

Sociale medier

Festlighederne begrænser sig ikke til de fysiske byggemarkeder, der lægger grund til Håndværkerfestivalerne. Også på Facebook bliver der rig mulighed for at følge begivenhederne tæt, da Stark videostreamer live fra alle Håndværkerfestivaler.
Hvis man tilmelder sig Starks Håndværkermail på stark.dk, får man automatisk en invitation, når festivalkaravanen rammer en by i nærheden. Derudover kan man ved at følge Stark på Facebook få besked om nærmeste Håndværkerfestival via lokale opslag.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125