23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Arkitema, Basware og Freja
Arkitema
Rolf Kjær, arkitekt og forretningsområdechef, kan i dag fejre 25 års jubilæum hos Arkitema Architects.

Rolf Kjær er uddannet fra Arkitektskolen i Aarhus i 1987 og indledte sin karriere hos tegnestuen Friis og Moltke.

I 1992 blev han ansat hos Arkitema Architects. Siden har han haft det arkitektfaglige ansvar for gennemførelse af Arkitemas projekter. Han har bl.a. i en længere periode var en del af Arkitemas arbejdsgruppe for produkt- og procesudvikling.

Ved årsskiftet blev Rolf Kjær forretningsområdechef for en af Arkitemas afdelinger i Aarhus, der beskæftiger sig med både det private og det almene boligbyggeri.

Basware
Magnus Bo Bojesen, 35 år, er udnævnt til konsulentchef i Basware Danmark. Han bliver samtidigt en del af virksomhedens danske ledelse med ansvar for konsulenter og kundevendte tekniske ressourcer.

Magnus Bo Bojesen har en baggrund som cand.merc.dat fra CBS og har arbejdet et par år i USA som forretningsanalytiker inden han kom til Basware for 10 år siden.

Freja
Peter Larsson, 40 år, er ny projektleder i Freja ejendomme.

Peter Larsson er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole og har bl.a. tegnestue erfaring fra BIG og Force4 Architects. De seneste fem år har han arbejdet som projektleder hos Udviklingsselskabet By & Havn i afdelingen Bæredygtighed & Byliv.

Peter Larsson skal arbejde med udviklingen af en bred portefølje af Frejas ejendomme og blandt andet udvikle tidligere statslige ejendomme til nye funktioner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.11