23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Dansk Boligbyg og KPK Døre & Vinduer
Dansk Boligbyg

Jannik H. Jensen, 43 år, er 1. februar udnævnt til afdelingsleder i Dansk Boligbyg a/s, landsdækkende entreprenørvirksomhed med hovedkontor i Horsens. Jannik H. Jensen er uddannet diplomingeniør i 1999 i Århus. Han har flere års erfaring som projektleder hos Aarsleff A/S og MT Højgaard A/S, og blev ansat som projektleder hos Dansk Boligbyg i 2004. 1. februar 2015 blev han udnævnt til projektchef, og nu til afdelingsleder i Horsens.

Line Tungelund, 41 år, har 10 års jubilæum som projektleder i Dansk Boligbyg a/s, Horsens, hvor hun primært arbejder med opførelse af boliger og kontorbyggeri. Line Tungelund er uddannet bygningskonstruktør i 2007 og bygningssnedker i 2000.

Henrik Brodersen, 39 år, har 10 års jubilæum som projektleder i Dansk Boligbyg a/s, Horsens, hvor han primært arbejder med opførelse af boliger og renoveringsprojekter. Henrik Brodersen er uddannet bygningskonstruktør i 2006 og tømrer i 1999.

Ib Larsen, 37 år, er 1. februar ansat som byggeleder i Dansk Boligbyg a/s, Horsens, hvor han fra starten tilknyttes et projekt i Århus med opførelsen af Terrassehusene, der er 53 luksus-ejerboliger på Langelinje i Århus. Han er uddannet bygningskonstruktør i 2016, og var i praktik hos Dansk Boligbyg a/s, hvor han var tilknyttet to projekter på Valdemarsgade i Århus, opførelse af 55 boliger.

Patrick D. G. Nielsen, 24 år, er 1. februar ansat som byggeleder i Dansk Boligbyg a/s, Horsens, hvor han fra starten tilknyttes et projekt med opførelse af 354 ungdomsboliger i Gellerupparken, Brabrand. Han er uddannet bygningskonstruktør i 2016, og var i praktik hos Dansk Boligbyg a/s, hvor han var tilknyttet projektet Kanalhusene i Århus Ø, opførelse af 149 ejer- og lejeboliger.

Michael E. Christensen, 26 år, er 1. februar ansat som byggeleder i Dansk Boligbyg a/s, Hobro-afdelingen, hvor han fra starten tilknyttes projektet Tornhøjhaven i Aalborg, der er et nyskabende demens-plejehjem med 72 boliger, der opføres som en landsby - Danmarks første såkaldte demens-landsby. Han er uddannet bygningskonstruktør i 2016, og var i praktik hos Dansk Boligbyg a/s.

KPK Døre & Vinduer

Charlotte Møller Bysted, 41 år, er 1. januar tiltrådt som ny leder af internt salg hos KPK Døre og Vinduer. Hendes primære arbejdsopgaver kommer blandt andet til at omfatte opbygning og vedligeholdelse af høj kundetilfredshed, sikring af en effektiv salgsadministration samt opretholdelse af høj kvalitet og effektivitet i rådgivning, tilbud og ordrebehandling. Charlotte Møller Bysted er uddannet salgsassistent i 1996, revisorassistent i 2001 og har en HD i regnskab og diverse managementkurser fra Aarhus Universitet. Hun kommer senest fra en stilling som regnskabschef i Crescendo A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111