23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Gefion Group, Fr. Petersen Maskinfabrik, Danske Vandværker og Fischer
Gefion Group

Marianne Sørensen, 52 år, er ansat i en ny stilling som Head of Finance i Gefion Group med ansvar for dialogen med kapitalpartnere, banker og andre finansielle samarbejdspartnere i de ejendomsprojekter, som Gefion Group arbejder med. Med en aktuel projektportefølje til en værdi på 2,5 mia. kroner har Marianne Sørensen en central opgave med at servicere såvel store som mindre kapitalpartnere fra projektstart til afslutning. Marianne Sørensen er bankuddannet og uddannet ejendomsmægler og arbejdede i godt 30 år i pengeinstitutter navnlig med større erhvervskunder. Fra 2013 til nu har hun arbejdet i Kinnerton Capital som leder af erhvervsafdelingen.

Fr. Petersen Maskinfabrik

Henrik Leimand, ingeniør, er ansat som direktør i sønderjyske Fr. Petersen Maskinfabrik, der leverer produktionsanlæg til fremstilling af mursten og udstyr til håndtering af bulkmaterialer. Han har i mere end 15 år arbejdet som direktør i danske og udenlandske virksomheder inden for husbyggeri og maskinproduktion, bl.a. som direktør og medejer af byggematerialeleverandøren Ofah i Storbritannien.

Danske Vandværker

Per Roth, bestyrelsesformand for forsyningsvirksomheden hadsund Vandværk, er valgt til formand for brancheforeningen Danske Vandværker. Han er uddannet maskinarbejder og har i mange år arbejdet med at sælge transportanlæg på eksportmarkeder. Per Roth har været medlem af Danske Vandværkers bestyrelses i en årrække og overtager posten efter Ole Wiil, der har været formand i otte år.

Fischer

Mikael Kaag Drejer, 38 år, (tv.) og Daniel Sørensen, 39 år, er ansat som salgskonsulenter i tyske Fischers danske afdeling. De kommer begge fra stillinger i Hilti og har derfor stor viden om bygge- og håndværksbranchen. Køge-virksomhedens to nye salgskonsulenter vil primært servicere det jysk-fynske marked.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156