23948sdkhjf

Hustømrerne vinder ny sygehusopgave

Entreprenørvirksomheden skal stå for tømrerarbejdet på del af DNU i Skejby
Lige inden jul sikrede den aarhusianske entreprenørvirksomhed Hustømrerne sig sin femte opgave på opførelsen af det Det Nye Universitetshospital i Skejby (DNU) ved Aarhus.

Denne gang skal Hustømrerne udføre tømrerarbejdet på den retspsykiatriske del af Nyt Psykiatrisk Center på DNU, oplyser entreprenørvirksomheden i en pressemeddelelse.

KPC er hovedentreprenør på byggeriet, og opgaven indebærer arbejde på de cirka 10.000 ud af centrets i alt 40.000 kvm og minder på mange måder om det virksomheden allerede kender fra de mange opgaver på DNU.

Der skal monteres massevis af gips, omkring 8700 kvm gipsvægge, og 6500 kvm lofter og 213 døre, samt alt det mindre tømrerarbejde ind imellem.

Opgaven starter til marts og forventes at vare cirka året ud.

13.000 færdige kvm

I oktober vandt entreprenørvirksomheden tømrerarbejdet på den almene del af Nyt Psykiatrisk Center, hvor KPC også er hovedentreprenør. Her har Hustømrerne været i gang siden november.

Alt i alt kan Hustømrerne, når opgaverne på Nyt Psykiatrisk Center er afleveret, se tilbage på omtrent 130.000 færdige kvm på Det Nye Universitetshospital.

brahe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.204