23948sdkhjf

Installatør udvider afdeling i Grindsted

Et halvt år efter etableringen i byen åbner Intego en ny afdeling
Udviklingen går stærkt hos Intego i Grindsted. I begyndelsen af juli flyttede installationsvirksomheden, der tilbyder el-tekniske løsninger inden for industri og infrastruktur, til byen fra de tidligere lokaler i Skovlund ved Varde, og allerede nu har afdelingen foretaget sin første udvidelse med et nyt fokus inden for mekanisk service.

- Intego A/S har en strategisk målsætning om at vækste inden for mekanisk service, og i den forbindelse ser vi nogle gode forretningsmuligheder i at fokusere målrettet på udvalgte kompetencer. Derfor etablerer vi en ny afdeling med mekanisk service. Vi har i afdelingen allerede ansat de første 15 medarbejdere, og min forventning er, at vi kommer til at ansætte endnu flere i de kommende måneder, siger afdelingsleder i Intego Grindsted Søren Hermansen.

Målsætningen om at udvide var da også en af årsagerne til, at Intego rykkede teltpælene til Grindsted og Billund Kommune. Kommunen har en række industritunge virksomheder, som Intego ifølge Søren Hermansen ser et stort potentiale i at servicere.

Afdelinger med hver sit speciale

Intego har 11 afdelinger på landsplan, og virksomheden har en målsætning om, at de enkelte afdelinger har eget speciale.

I forbindelse med udvidelsen bliver specialet maskinflytning tilknyttet afdelingen i Grindsted:

- Maskinflytning er et speciale, som der er store perspektiver i. Vi har allerede løst flere store opgaver, hvor danske produktionsvirksomheder flytter rundt på sin produktion, eller flytter fra en adresse til en anden. Her er det vigtigste parameter ofte, at produktionen kun er stoppet i så kort tid som muligt. Vi kan naturligvis ikke flytte maskinerne, mens de fortsat kører, men vi har stor erfaring med at forberede tingene så grundigt som muligt, så udstyret slukkes, flyttes og producerer hurtigst muligt igen, siger Søren Hermansen.

Intego har flere end 600 medarbejdere med hovedsæde i Aalborg samt afdelinger i Aarhus, Hedensted, Herning, Kibæk, Esbjerg, Grindsted, Aabenraa, Kolding, Odense og Karlslunde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.171