23948sdkhjf

JK Kloakservice vokser 20 procent på tv-inspektion

I dag udgør TV-inspektion langt størstedelen af forretningen
En af Nordvestsjællands største virksomheder inden for kloakservice, JK Kloakservice A/S i Mørkøv ved Holbæk, oplever stigende efterspørgsel inden for tv-inspektion. Alene inden for de seneste tre år er forretningsområdet inden for tv-inspektionsdelen vokset med 20 procent.

Medlemsskabet af Danske TV-inspektionsfirmaers kontrolordning (DTVK) har været en god investering for JK Kloakservice, der i dag beskæftiger flere end 25 ansatte, heraf er de syv fuldtids tv-operatører.

- JK Kloakservice har været med i DTVK-ordningen siden 2005, og det har vist sig at være gavnligt. tv-inspektion er klart vores største forretningsområde og fylder vel i dag ca. 80 procent af forretningen, forklarer ejer og adm. direktør Johnny K. Petersen.

For medlemsvirksomhederne af DTVK er der en række krav, der skal opfyldes. Der stilles bl.a. krav til udstyret, tv-operatørerne skal være certificerede og efteruddannes løbende. Derudover skal man være i stand til at rapportere digitalt til kommuner og forsyningsselskabers databaser i nogle helt specielle XML-filer.

- Som Medlem af DTVK har vi jo nogle kompetencer, der betyder, at vi kan udføre opgaver og levere rapporter og kvalitet, som ingen almindelige kloakvirksomheder er i stand til. Derfor har vi bl.a. en række kommunale spildevandsselskaber som kunder, fordi de kræver specielt udstyr og ensartede standarder, som kun DTVK-medlemmer kan levere, siger Johnny K. Petersen.

JK Kloakservice kører bl.a. tv for Fors A/S, der er en sammenlægning af Holbæk Forsyning, Lejre Forsyning og Roskilde Forsyning. Derudover har JK Kloakservice også rammeaftaler med Frederiksberg Forsyning, Furesø-Egedal Forsyning og Rudersdal Forsyning.

Boligselskaber stiller krav

Ifølge Johnny K. Petersen, så er det stadig de kommunale spildevandsselskaber, der udgør langt den største del af kunderne, når der skal udføreres tv-inspektion. Men også andelen af kommunale ejendomme, boligselskaber og private husejere vokser i takt med at kloakkerne falder sammen og rotteproblemerne melder sig.

- Det er specielt de lidt større boligselskaber, der er begyndt at stille krav om, at tv-inspektionen i forbindelse med renoveringsprojekter, skal udføres af DTVK-medlemmer, så de er sikret dokumentation efter ensartede standarder, forklarer han.

Førende kontrolordning

Siden 1986 har Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordning under Dansk Byggeri opbygget en af Europas førende kontrolordninger.

DTVK er Danmarks eneste godkendte og uvildige kontrolordning inden for TV-inspektion af kloakker.

De 35 medlemsvirksomheder og 150 uddannede TV-operatører benytter sig af Europas mest omfattende fotomanual. Som DTVK medlem skal dokumentation altid medfølge.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11