23948sdkhjf

Svenskere køber midtjysk rådgiver

De seks partnere sælger rådgivervirksomheden til den svenske koncern ÅF
Til nytår bliver den midtjyske rådgiver Midtconsult P/S en del af den svenske ingeniørkoncern ÅF.

Midtconsults seks partnere har som en del af virksomhedens vækststrategi valgt at sælge til svenskerne for at styrke Midtconsults position inden for byggeri og infrastruktur i Danmark

- Vi har i vores strategi lagt op til at vækste indenfor nye forretningsområder i tæt samarbejde med en strategisk samarbejdspartner. Vi er glade for og trygge ved, at det er endt som et salg til ÅF - og ikke bare et mere uformelt strategisk samarbejde. ÅF er en succesfuld virksomhed, som bygger på mange af de samme grundværdier som Midtconsult, og vi kan derfor med sikkerhed i stemmen garantere vores kunder, at de i fremtiden vil opleve den samme høje standard i vores ydelser, udtaler Thomas Duedahl, der er direktør og partner i Midtconsult, i en pressemeddelelse.

Er i 30 lande

Midtconsult har været partnerejet siden stiftelsen i 1974, og de 6 partnere og den øvrige ledelse fortsætter deres virke i virksomheden. Som en del af ÅF-koncernen, planlægger Midtconsult at bygge videre på den vækst, de har oplevet de seneste år.

- Kombinationen af ÅF og Midtconsult vil udgøre en ledende ingeniør- og rådgivningsudbyder på det danske marked for byggeri og infrastruktur og give vores infrastrukturdivision en solid platform for yderligere vækst i Danmark, udtaler ÅF’s adm. direktør Jonas Wiström.

Mens Midtconsult har godt 200 ansatte på kontorer i Herning og Brabrand ved Aarhus og nåede en bruttofortjeneste på 92,2 mio. kroner i seneste regnskabsår har ÅF cirka 8.500 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Stockholm og kontorer i mere end 30 andre lande. ÅF omsætter for 7,6 mia. kroner om året.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125