23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Duravit, Dansk Agroindustri og Uggerly
Duravit

Jesper Langberg, adm. direktør for Duravit, fylder 50 år i morgen.

Jesper Langberg har siden 2004 været ansat hos Duravit, der er en af de førende producenter og leverandører af komplette baderumsløsninger. Han startede sin VVS-karriere i 1985 og blev udlært hos Odder Jern og Staalforretning A/S. Derefter fulgte mange år som sælger og områdechef for grosistleddet, derefter teknisk direktør i et byggefirma og salgschef hos Intra. Siden Duravit i 2004 ønskede at etablere kontor i Danmark, har Jesper Langberg stået i spidsen - også for Duravits aktiviteter i Norge og opstarten af Duravit A/S.

Dansk Agroindustri

Claus Hermansen, 43 år, tiltræder 1. januar som direktør for branche-

organisationen Dansk Agroindustri og for landbrugsmessen Agromek. Han kommer fra en stilling som chefkonsulent i DI - Dansk Industri med ansvar for DI’s aktiviteter og medlemskontakt på Fyn og i Vestsjælland.

Claus Hermansen er uddannet sergent i hæren og cand. scient. adm. fra Aalborg Universitet. Efter job i Amtsrådsforeningen og senere Fredensborg Humlebæk Kommune kom han i 2004 til trafikselskabet Movia i København. Her havde han stillinger som blandt andet sekretariatetschef og kommunikationschef.

Uggerly

Uggerly Installation A/S med hovedkontor i Aalborg har optaget fire ledende medarbejdere som medejere: Fra venstre er det

Dennis Thisted Tordrup, entreprisechef og KS-ansvarlig (el), Lars Frandsen, entrepriseleder og ABA-autorisation, Peter Haldrup Mouritsen Mouritsen, VVS-afdelingsleder og KS-ansvarlig (vvs) samt administrationschef Michael Seerup.

Uggerly Installation har siden starten i 1993 været ejet af Bent samt sønnerne Jens og Henrik Uggerly. Virksomheden beskæftiger 250 medarbejdere over hele landet fra Aalborg og lokalkontorer i Ringsted, Birkerød og Malmø.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188