23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Duravit, Ardex, Rambøll og Calwin

Duravit
Søren Rasmussen, 50 år, overtager 1. juni stillingen som adm. direktør for Duravit Danmark A/S i Hasselager efter Jesper Langberg, der har besluttet at fortsætte karrieren uden for virksomheden.

Søren Rasmussen havde allerede stor brancheerfaring og markedskendskab fra andre stillinger i sanitetsindustrien, da han for knap tre år siden kom til Duravit.

Ardex
Hans Henrik Bundgaard, 62 år, er ansat som produktchef på Ardex’ fabrik i Hedensted. Han kommer med over 30 års erfaring fra BASF A/S og Deitermann/Weber og skal bidrage til virksomhedens produktudvikling og udbud af kurser inden for bl.a. svømmebassiner.

Hans Henrik Bundgaard er oprindeligt uddannet byggetekniker på det, der i dag hedder VIA University College i Horsens og har siden suppleret med talrige tekniske kurser inden for vådrum, fugtisolering, epoxy, betonrenovering mv.

Rambøll
Jens Schmidt, ingeniør, er udnævnt til chefkonsulent i Rambølls Transportteam i Esbjerg. Han har siden sin ansættelse i marts 2015 bidraget til udviklingen det faglige miljø inden for vejanlæg, ligesom han har været nøgleperson på mange af projekterne for Esbjerg Kommune. I sin nye rolle får Jens et ansvar for at varetage markedskoordineringen for Transport i Esbjerg-geografien, ligesom han varetager den daglige ledelse i form af ressourcekoordinering og sparring i Transports team Esbjerg. Jens er uddannet Diplomingeniør fra Aalborg Universitet i Esbjerg i 2010.

Calwin
Andreas Hallander Thiel, er ansat som ny salgschef hos CalWin A/S.

Andreas Hallander Thiel skal også være med til at opbygge en eksportafdeling. Han kommer fra en stilling som sales executive hos FlowIT i Odense.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

3.699