23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Moe
Moe

Den rådgivende ingeniørvirksomhed Moe har på det seneste haft en stor ordretilgang og dertilhørende medarbejdervækst i division Erhverv & Bolig i København. Derfor har Moe oprettet fem nye afdelinger og udnævnt fem nye afdelingsledere:

Lennart Postborg, er udnævnt til afdelingsleder for Renovering Projektering. Lennart er oprindeligt uddannet elektriker fra 2001 og læste videre til el-installatør i 2007. Han har derfor 15 års erfaring på el-området, både hvad angår stærk - og svagstrømsinstallationer.

Lennart har været hos Moe siden 2010 og har bl.a. været projektleder på en udvidelse af Køge Rådhus og etablering af butikscenter samt flere boligprojekter. Lennart har herudover stor erfaring med renovering, ombygninger og energioptimering.

Shanie Jensen, er udnævnt til afdelingsleder for den nye afdeling IKT & BIM Teknisk Revision. Shanie er udannet Bygningsingeniør og har i alt seks års erfaring fra Moe.

Shanie brænder for at udvikle brugen af 3D modeller og udnytte den styrke værktøjerne har som kommunikationsplatform. Gennem ledelse af en række større boligprojekter har Shanie udviklet stor forståelse for det samlede projekteringsforløb og byggeprocesserne. Hun elsker dynamikken i at arbejde tæt sammen med flere faggrupper.

Thomas Brøndum, er udnævnt til afdelingsleder for den nye afdeling Renovering Specialrådgivning. Thomas har en håndværksmæssig baggrund og er uddannet VVS-installatør.

Han har adskillige års erfaring som overmontør og selvstændig erhvervsdrivende. Han har en solid indsigt i de praktiske og teoretiske forhold om VVS-anlægs opbygning samt den praktiske udførelse.

Hos Moe har Thomas seneste syv år styrket sine kompetencer inden for projektledelse gennem deltagelse på bl.a. renoveringen af Købehavns Politigård og flere energiscreeningsprojekter for Ejd-administratorer.

Birger Reitz Clausen, er udnævnt til afdelingsleder for Nybyg Boliger. Birger er uddannet civilingeniør og har været hos Moe siden 1997, de seneste fire år som projektchef. Han har gennem årene opbygget stærke kompetencer inden for bl.a projekteringledelse, bygherrerådgivning og økonomistyring.

Erfaringen kommer fra en bred palette af Moe-projekter, der spænder fra Amager Bakke til Glostrup Storcenter og Det Kongelige Teaters Skuespilhus. Lige nu er han f.eks. projektleder på totalrenoveringen af Mjølnerparken, der skal fornyes for 800 mio kr.

John Jensen, er udnævnt til afdelingsleder for Nybyg Erhverv. John er uddannet bygningsingeniør og har i alt 23 års erfaring fra både entreprenør- og rådgiversiden.

John har været hos Moe siden 2008, de seneste to år som projektchef, hvor han har opnået stor erfaring med projektledelse af større byggerier. Lige nu er han f.eks. projektleder på det nye 60.000 kvm. kontorhus på Kalvebod Brygge, som er Danmarks største OPP-byggeri, samt en ny administrationsbygning til BIO4 på amagerværket.
Læs mere om: MOE
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126