23948sdkhjf

Tiltrotatorer i miniudgave

En tiltrotator er normalt til større entreprenørmaskiner, men nu kommer de som miniudgaver
De første miniaturemodeller i 1:50 af en ny generation af Engcon tiltrotatorer og redskaber er nu tilgængelige.

Det professionelt udformede modelsæt består af en EC219 tiltrotator, en graveskovl, en planerskovl, en planeringsbjælke og pallegafler.

Ligesom i den virkelige verden har miniature tiltrotatoren en tilt- og rotérmekanisme, der fungerer. Med samme detaljeringsgrad er redskaberne designet til at kunne fastgøres på tiltrotatoren, som kan monteres direkte på en gravemaskinemodel.

Modellerne er fremstillet udelukkende til Engcon af GEM (Gaz Evans Models).

3D-profil

Modelleringsprocessen starter ved at konvertere et digitalt billede af maskinen til en 3D-printerfil, og ud fra dette fremstilles en plastprototype ved hjælp af 3D-printteknologi. Denne prototype sendes derefter til SMTS, en af Storbritanniens førende producenter af trykstøbte modeller, hvor den støbes i hvidt metal af høj kvalitet.

SMTS leverer de trykstøbte modeller til GEM i samlesæt. Hver model af EC219-tiltrotatoren består af 19 metaldele plus små plastikrør, der udgør slanger og koblinger. Enkelte modeller bygges i hånden af Gaz Evans og hans kollega, Dr. Lucind Warner. Små specialfremstillede typeskilte med Engcons logo påsættes som det sidste touch for at gøre modellen mere autentisk.

Engcon er verdens førende producent af tiltrotatorer (håndledsfunktion til gravemaskiner) og tilhørende redskaber, som øger gravemaskiners fleksibilitet, præcision og sikkerhed. Med viden, engagement og et højt serviceniveau skaber vi succes for vores kunder.

Engcon er en større koncern bestående af moderselskabet engcon Holding AB med sæde i Strömsund i Sverige, og derudover 8 salgsselskaber på de respektive markeder Sverige, Norge, Finland, Danmark, England, Tyskland, Frankrig og Holland. Ansvarlig for de øvrige markeder er engcon International. engcon-gruppen omsatte i 2014 for ca. 650 mio. SEK med ca. 165 medarbejdere.

Sigh
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156