23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Moe
Moe

Jesper Pedersen, er blevet ny divisionschef for Erhverv & Bolig i København hos den rådgivende ingeniørvirksomhed MOE. Han efterfølger hermed Gunnar Vagn Andersen, der nu skal lede division Energi & Industri.

Jesper har længe været forretningsansvarlig for divisionen og arbejdet tæt sammen med Gunnar om den strategiske udvikling. Han har derfor en tæt relation til medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Jesper har været hos MOE i 20 år og har særligt haft stor indflydelse på udbygningen af virksomhedens kompetencer inden for centerrådgivning. Et område der baserer sig på erfaringer fra mere end 700.000 kvm. centerbyggeri i Danmark.

For at imødekomme en stor ordretilgang og medarbejdervækst har divisionen ligeledes valgt at omorganisere for at styrke divisionens ledelseskræfter og skabe grundlag for yderligere udvikling.

Torben Dahl, er i den forbindelse udnævnt til forretningschef for Renovering & Nybyg i division Erhverv & Bolig. Torben har været hos MOE i over 25 år, de seneste syv år som afdelingsleder for Renovering. Torbens mangeårige erfaring dækker i særlig grad over styring og håndtering af komplekse byggerier og renoveringsprojekter. Med sin nye funktion skal Torben stå i spidsen for 5 nye afdelinger med fokus på bl.a. intelligent digital projektering og outsourcing samt specialrådgivning inden for betonrenovering, miljøfarlige stoffer mm.

Trine Mørkeberg Wagner, er udnævnt til forretningschef for Bygherrerådgivning i division Erhverv & Bolig. Trine har 22 års erfaring, de seneste 8 hos MOE, hvor hun siden 2012 har været afdelingsleder for Retail & Byggeledelse. I kraft af de mange års erfaring med bl.a. centerbyggeri samt tidligere ansættelser i entreprenørbranchen har Trine opbygget en stor og bred tværfaglig viden om styring af den samlede proces fra designfasen til ibrugtagning. Trine bliver med udnævnelsen ansvarlig for udvikling af forretningsområdet Bygherrerådgivning med fokus på private kunder, byggeledelse, arbejdsmiljørådgivning og specialistområdet Retail.

Per Munch Christensen, er udnævnt til forretningsansvarlig i division Erhverv & Bolig. Per har været hos MOE siden 2000, hvor han blev færdiguddannet. Per har været afdelingsleder hos MOE siden 2008 og senest for afdelingen Nybyg. Igennem sin karriere har Per hovedsaligt beskæftiget sig med erhvervs-, bolig-, og institutionsbyggeri og har samtidig haft stor fokus på at udvikle brugen af digitale værktøjer i byggeriet.

Med udnævnelsen til forretningsansvarlig skal Per fokusere sine kræfter på forretningsudviklingen i Erhverv & Bolig, med klare målsætninger inden for digitale projekteringsydelser og øget outsourcing i løsning af projekterne. Pers mangeårige erfaring i effektiv projektløsning vil desuden blive bragt i spil i rollen som projektansvarlig og sparringspartner for divisionens 25 projektledere.
Læs mere om: MOE
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125