23948sdkhjf

Her er byggeriets største virksomheder

Nyt magasin sætter fokus på de store selskaber i 10 af byggeriets mest toneangivende underbrancher.

Hvilken virksomhed har byggebranchens største omsætning? Hvor er overskudsgraden højest? Og hvem forrenter bedst den indskudte kapital?

Svaret på disse spørgsmål gives i Byggeriets Top, der udkommer som et magasin i tillæg til Licitationen - Byggeriets Dagblad i dag (fredag den 11. november, red.).

Tegn abonnement på Licitationen - Byggeriets Dagblad og få fuld adgang til Byggeriets Top.

Byggeriets Top samler 10 brancheanalyser for landets største anlægsentreprenører, arkitekter, betonelementproducenter, byggeentreprenører, maskin- og materieludlejere, modulbyggere, nedrivere, rådgivende ingeniører, teknikentreprenører og typehusbyggere. 

Byggeriets Top giver det fulde overblik

Magasinet giver indsigt i de enkelte virksomheders nøgletal, ligesom det samler virksomhedernes præstationer i de enkelte underbrancher. Endelig tilbyder Byggeriets Top det fulde overblik med en samlende liste, som gør det muligt at sammenligne virksomhederne på tværs af alle underbrancher.

- Vi går i forvejen tæt på byggevirksomhederne ved at omtale deres regnskaber og komme bag om tallene. Den viden bliver opsamlet i brancheanalyserne, som kan læses løbende i Licitationen - Byggeriets Dagblad. Nu tager vi et skridt mere og samler brancheanalyserne, så læseren får det fulde overblik, siger Casper Bæhr, der er analytiker ved Nordiske Medier, som udgiver magasinet i et samarbejde mellem Building Supply og Licitationen - Byggeriets Dagblad. 

Byggeriets Top er gratis for alle abonnenter af Licitationen - Byggeriets Dagblad, som automatisk modtager magasinet med dagens avis. Nye abonnenter kan også være med: ved at tegne et abonnement i dag, er der fuld online-adgang til Byggeriets Top med det samme.

Tegn abonnement på Licitationen - Byggeriets Dagblad og få fuld adgang til Byggeriets Top.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126