23948sdkhjf

Få styr på byggeriets største virksomheder

Byggeriets Top sætter fokus på de største virksomheder i 10 af byggeriets mest toneangivende underbrancher
Licitationen - Byggeriets Dagblad er i dag en smule fyldigere end normalt. Årsagen er, at vi har premiere på magasinet Byggeriets Top, som sætter fokus på bygge- og anlægsbranchens største virksomheder, og udgives af Licitationen - Byggeriets Dagblads moderselskab, Nordiske Medier.

Byggeriets Top samler årets 10 brancheanalyser for landets største anlægsentreprenører, arkitekter, betonelementproducenter, byggeentreprenører, maskin- og materieludlejere, modulbyggere, nedrivere, rådgivende ingeniører, teknikentreprenører og typehusbyggere.

- Vi går i forvejen tæt på byggevirksomhederne ved at omtale deres regnskaber og gå bag om tallene. Den viden bliver opsamlet i brancheanalyserne, som kan læses løbende i Licitationen - Byggeriets Dagblad. Nu tager vi et skridt mere og samler brancheanalyserne, så læseren dermed får det fulde overblik, siger Casper Bæhr, analytiker ved Nordiske Medier, om magasinet.

De vigtigste virksomheder

Han tilføjer, at virksomhederne i "Byggeriets top" er udvalgt efter en segmenteringsproces, hvor økonomiske nøgletal er sammenholdt med kvalitative vurderinger fra branchens interessenter. Den endelige liste over de største aktører i Byggeriets Top afspejler derfor nødvendigvis ikke de absolut største virksomheder i branchen.

- Vi forsøger at finde de største og de mest toneangivende aktører i hver enkelt underbranche. Processen er ikke nødvendigvis let, men den er spændende, og vi gør os umage og er altid villige til at diskutere resultatet. Med det sagt er vi sikre på, at vores valg afspejler de faktiske forhold i branchen, hvilket også bekræftes ved at holde de overordnede konklusioner op mod lignende analyser, siger Casper Bæhr.

Bygge- og anlægsbranchens samlede værditilvækst udgør omkring fem procent af det samlede BNP for Danmark, mens sektoren beskæftiger godt seks procent af den samlede arbejdsstyrke herhjemme. Der er med andre ord mange gode grunde til at tage byggeriet alvorligt.

Det er intentionen med Byggeriets Top, som er gratis for alle abonnenter på Licitationen - Byggeriets Dagblad.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.645