23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Mangor & Nagel, Sweco Danmark, Rambøll og SE
Mangor & Nagel

Arkitekt Trine C. Majgaard er ansat hos arkitektfirmaet Mangor & Nagel. Hun kommer med erfaring fra blandt andre arkitektvirksomhederne Arkitema og White.

Hos Mangor & Nagel får hun blandt andet ansvaret for en kundeportefølje og dermed rig mulighed for at arbejde for sine arkitektoniske målsætninger.

Mangor & Nagel er en af Danmarks 10 største tegnestuer med afdelinger i Frederikssund, Roskilde, København og Aarhus.

Sweco Danmark

Christina Løjtnant er pr. 15. oktober 2016 ansat som projektleder i Nature Management hos rådgivningsvirksomheden Sweco Danmark.

Christina Løjtnant er 37 år, uddannet cand.scient. i biologi og skal arbejde med natur- og vandløbsopgaver i bred forstand, herunder myndighedsbehandling, vådområde- og lavbundsprojekter samt vvm-vurderinger.

Hun kommer fra en stilling som naturmedarbejder hos Lejre Kommune, hvor hun blandt andet varetog myndighedsbehandling inden for naturområdet, naturpleje, §3-registreringer og vvm-screeninger.

Hun har også erfaring som vandløbsmedarbejder med myndighedsbehandling, vådområde- og lavbundsprojekter samt har arbejdet for mindre konsulentfirmaer og som naturguide.

Rambøll

Per Rødsgaard er ansat som seniorprojektchef i Rambølls byggeridivision. Her får han fokus på salg, og som projektleder skal Per Rødsgaard bidrage til udvikling af Rambølls markedsposition inden for store projekter i Vestdanmark.

57-årige Per Rødsgaard kommer fra en stilling som salgschef i Scandi-Byg og har desuden været salgschef i entreprenørselskabet Hoffmann i en årrække. Han har et indgående markedskendskab og stor operationel erfaring.

Per Rødsgaard er uddannet civilingeniør i bygningskonstruktion fra Aalborg Universitet (AAU) og har en HD i afsætning fra Syddansk Universitet (SDU). Gennem en årrække har han desuden været censor på civilingeniøruddannelsen i byggeledelse på AAU og SDU.

SE

Ole Fruekilde Madsen, som er koncerndirektør i energi- og telekoncernen SE i Esbjerg, skal stå i spidsen for det nye område Koncern Kommunikation & Udvikling.

Området skal samtænke energi, bredbånd og tv, og hvor produkter og serviceydelse bliver mere digitale.

Han forbliver samtidig adm. direktør for internetdistributøren Stofa, der hører under SE.

Ole Fruekilde Madsen er uddannet fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og IMD Business School i Schweiz og har været ansat i SE siden 2010.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125