23948sdkhjf

Teknologi styrker arkitekter og rådgivere

Softwareleverandører til byggebranchen Sigma Estimates indleder en ny europæisk ekspansionsstrategi
Sigma Estimates, der leverer professionel kalkulationssoftware til byggebranchen, er fra på torsdag 20. oktober og to dage frem med på den årlige Revit Technology Conference (RTC) i Porto i Portugal.

RTC er en af de mest fremtrædende uddannelses- og netværkskonferencer for brugere af Bygnings Informations Modeller, såkaldt BIM, over hele verden.

"Som led i en klar europæisk ekspansionsstrategi ser vi blandt andet RTC som et perfekt fundament til at tage dialogen op med potentielle europæiske kunder og forhandlere af Sigma", siger business consultant Susanne Lund fra Sigma Estimates.

I forhold til rådgivere og arkitekter handler det for Sigma Estimates om at styrke og udbygge kontakten til de mest professionelle kunder og forhandlere i Europa, der formår at flytte arkitekter og rådgivere fra 2D/3D til en integreret løsning mellem 3D og 5D og derved en samlet BIM-løsning. Og her er RTC et oplagt rekrutteringsfundament, mener Susanne Lund.

Dækker hele økosystemet

RTC dækker hele "økosystemet" af BIM-værktøjer.

"Og med dyb integration mellem 3D bygnings- og designprogrammet Autodesk Revit og 5D kalkulationsprogrammet Sigma, er der åbnet op for et paradigmeskifte inden for digitale værktøjer og arbejdsmetoder i byggebranchen", mener hun.

Løsningen samler angiveligt design, økonomi, tilbudslister og beskrivelser i realtid, så risikoen for fejl i projektering, tilbudsgivning og produktion minimeres.

"Det helt essentielle er, at arkitektfirmaer, rådgivere og entreprenører har et program, hvor de øjeblikkeligt kan trække mængder og generere tilbudslister samt se konsekvensen af ændringer blive afspejlet direkte på prisen", siger Susanne Lund, og tilføjer, at det betyder, at man som eksempelvis arkitekt nu kan træffe valg baseret på helt nøjagtige informationer.

"Det giver bedre styring tidligt i forløbet", siger hun.

Med flere end 4.000 brugere er kalkulationsprogrammet Sigma i dag det mest anvendte professionelle kalkulationssoftware målrettet håndværkere, entreprenører, arkitekter og rådgivere, lyder det fra virksomheden.

"Sigma har erstattet de gængse regneark blandt håndværkere og entreprenører, og den udvikling er forstærket inden for de senere år, samtidig med, at arkitekter og rådgivere i stigende grad melder sig på banen", siger Susanne Lund.

kargaard
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.314