23948sdkhjf

Rådgiver ansætter ny bygge- og anlægsdirektør

Norconsult har hentet Jacob Ilsøe hos rådgivningsvirksomheden Sweco
Topchefen hos den rådgivende ingeniørvirksomhed Norconsult A/S i Herlev, adm. direktør Thomas Bolding Rasmussen, får mere tid til til at fokusere på virksomhedens vækst og udvikling i fremtiden.

Han har hidtil også haft ansvaret for Norconsults aktiviteter inden for bygge og anlæg, men det overdrager han nu til Jacob Ilsøe, der bliver ny direktør for Byggeri og Anlæg.

38-årige Jacob Ilsøe tiltrådte stillingen i mandags og indtræder i den daglige ledelse. Han er uddannet civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet og kommer fra en stilling som afdelingschef i rådgiveren Swecos division for bæredygtigt og energirigtigt byggeri.

"Jacob Ilsøe kommer med en bred erfaring som leder hos en rådgivende virksomhed og har vist sine evner som en vidende og kommunikerende leder. Vi glæder os til, at Jacob med sine faglige og menneskelige kvaliteter bidrager til at fastholde og styrke Norconsults positive udvikling", udtaler Thomas Bolding Rasmussen i en pressemeddelelse.

Jacob Ilsøe har gennem de seneste 10 år arbejdet som rådgivende ingeniør og varetaget opgaver inden for ledelse, projektledelse og salg.

"Der er tale om en utroligt spændende mulighed i en af branchens mest kvalitetsbevidste rådgivningsvirksomheder. Jeg ser frem til at være med til at understøtte Norconsults fokus på at levere god kvalitet og medvirke til den fortsatte udvikling i markedet", udtaler Jacob Ilsøe.

Norskejet rådgiver

Norconsult A/S er det dansske datterselskab af det norske rådgivningsfirma Norconsult AS.

Norconsult udfører opgaver for både offentlige og private bygherrer inden for byggeri, industri, pharma og anlæg.

Virksomheden øgede i 2015 omsætningen fra 41,6 til 80,6 mio. kroner og landede et resultat før skat på 15,9 mio. kroner mod otte mio. kroner i 2014.

Rådgiveren har godt 70 ansatte med hovedkontor i Herlev ved København samt kontorer i Kalundborg og Aarhus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.362