23948sdkhjf

Rigtige mænd går ikke ned på udstyr

Carl Ras’ Håndværkermesse i Brøndby Hallen giver plads til både den faglige snak og drengerøvs-begejstring
"Vi er stolte af messen, og vi er glade for at møde både mestre og svende og en lang række af vores leverandører her i Brøndby Hallen".

Sådan sagde adm. direktør Gorm Rasmussen, Carl Ras, da Licitationen-Byggeriets Dagblad mødte ham på Håndværkermessen 2016 i sidste uge.

Det var 18. gang Carl Ras gennemfører Håndværkermessen, som udover at være en salgsmesse også er et vigtigt forum for udveksling af erfaringer og faglig viden mellem håndværkerne og leverandørerne.

Selvom Carl Ras i dag har 14 engroscentre, en e-shop, apps til smartphone og tablets og en lang række andre digitale løsninger til kunderne, så er mødet face-to-face på en håndværkermesse, stadig meget populært.

Helt glad i låget

Der var da også masser af små skæve smil og anerkendende nik fra de mange mestre og svende, som besøgte messen:

"Det er så fedt, det her. Man bliver helt glad i låget", som en håndværksmester sagde til Licitationen-Byggeriet Dagblad.

"Jeg har allerede nogle ting, som jeg skal have med i bilen hjem, men jeg kan sagtens lade mig friste til en hel del mere. Så jeg ender nok med at fylde et par trillebøre", konstaterede samme håndværksmester.

På messen var indkøbskurvene erstattet af trillebøre, så der var god plads til varerne.

Som kvinder i en skobutik

Hvis man skal beskrive håndværkernes begejstring på messen, så er det vel noget i retning af den følelse, børn har i en legetøjsbutik - eller som kvinder har i en skobutik.

"Rigtige mænd elsker værktøj og går aldrig ned på udstyr", forklarede en tømrermester, da Licitationen-Byggeriets Dagblad spurgte, om der kun blev købt det nødvendige værktøj eller om der også er impulskøb med i billedet.

Den samme tømrermester indrømmede, at impulskøb er helt naturligt, når man får serveret alle herlighederne på samme sted og samtidig får en god snak med leverandørerne.

Marketingchef hos Carl Ras, Steen Demskov, understreger da også, at det netop er målet med messen at give håndværkerne en fed oplevelse, hvor de får fagligt input og super tilbud samt en snak med leverandørerne og de mange Carl Ras-folk på messen.

Et par af de besøgende mestre, som Licitationen-Byggeriets Dagblad talte med i Brøndby Hallen, var taget på messe sammen med deres svende og brugte messebesøget til i fællesskab at supplere værktøjsbeholdningen. Og samtidig få en god håndværkerfrokost, som Carl Ras traditionen tro bød alle de besøgende på. I år stod den blandt andet på en frikadellesandwich i størrelse XL.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109