23948sdkhjf

Ny bestyrelsesformand i JFP

Søren Thygesen takker af efter 12 år for bordenden hos den hastigt voksende entreprenørvirksomhed.
Efter 12 år i bestyrelsen – alle 12 som formand – er advokat Søren Thygesen trådt tilbage. Han giver nu ansvaret videre til Henrik Enegaard Skaanderup, som har flere toplederstillinger i byggeriet bag sig.

"Søren Thygesen ønskede at træde tilbage fra formandsposten i lighed med, at han træder tilbage fra sin aktive erhvervskarriere. Så vi har længe arbejdet mod dette generationsskifte i bestyrelsen", fortæller adm. direktør Jesper Friis Poulsen.

”En stærk formand”
Han ser nu frem til samarbejdet med Henrik Enegaard Skaanderup, som efter mere end 20 år i byggebranchen – og direktørstillinger hos blandt andre NCC, Kuben, MT Højgaard og Enemærke & Petersen – har helliget sig en fuldtidskarriere som professionel bestyrelsesformand.

"Han er en stærk formand og har både ledelsesmæssige og faglige kompetencer inden for strategi, vækst samt udvikling af organisationer og processer", siger Jesper Friis Poulsen.

Henrik Enegaard Skaanderup er allerede tiltrådt som bestyrelsesformand og betegner JFP som en fantastisk spændende virksomhed:

"JFP har gjort det virkelig godt, og jeg glæder mig til den videre rejse", siger Henrik Enegaard Skaanderup.

Forretningen er tidoblet
Gennem de 12 år, Søren Thygesen har siddet som formand, er JFP gået fra at omsætte for cirka 70 mio. kroner årligt til en omsætning på 770 mio. kroner i 2015. Desuden har virksomheden etableret sig med afdeling på Sjælland, som på få år er vokset til mere end 30 medarbejdere.

"JFP har gennemgået en voldsom vækst og forventer at runde vores første milliard kroner i omsætning i år. En milepæl er nået, og det er således en ny tid i JFP’s historie, vi går ind i. Dermed er det også et oplagt tidspunkt at lade anderledes idéer og nye kræfter komme til", forklarer Jesper Friis Poulsen.

Søren Thygesen fortsætter i JFP som menigt bestyrelsesmedlem.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11