23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Niras, Moe og Juul Frost Arkitekter
Niras

Rådgivningsvirksomheden Niras har ansat nye medarbejdere.

Morten Bo Bojesen, 51 år, er ansat som projektingeniør. Han kommer fra en stilling hos elteknik-grossisten Schneider Electric, hvor han stod for support, programmering og rådgivning i forbindelse med intelligente bygningsinstallationer (IBI). I sit tidligere virke har Morten Bo Bojesen også arbejdet med elinstallationer i arktiske områder og var udstationeret i Grønland, da vandkraftværket Buksefjordværket blev taget i brug.

I sin nye stilling hos Niras skal Morten Bo Bojesen projektere elinstallationer med fokus på automatik- og CTS-anlæg.

Han er netop blevet tilknyttet projektet med at renovere Hotel Neptun i København samt andre projekter for medicinalkoncernen Novo Nordisk.

Jesper Henry Bondesen, 40 år, er ansat som projektmedarbejder hos Niras’ afdeling i Esbjerg. Han er nyuddannet bygningskonstruktør fra Erhvervsakademi Sydvest i Esbjerg og har desuden en uddannelse som murer. Jesper Henry Bondesens første opgave hos Niras bliver et lokal projekt på 10. klasse-tilbuddet Studie 10 i Esbjerg, der skal have nye vandinstallationer.

Moe

Torben Rasmussen er udnævnt til afdelingsleder for fagområdet Industrikonstruktioner i division Energi & Industri hos den rådgivende ingeniørvirksomhed Moe. Han er uddannet civilingeniør og har 15 års erfaring inden for projektering og projektledelse inden for tunge industrikonstruktioner i stål og beton samt koordinering af større projekter med mange parter. Torben Rasmussen har stor erfaring fra internationale projekter og vil forsat være divisionens outsourcing manager.

I sin nye stilling kommer Torben Rasmusen til at spille en større rolle i den strategiske udvikling af industriområdet, men vil samtidig fungere som projektleder på en række større projekter.

Juul Frost Arkitekter

Philip Krog, arkitekt MAA, er udnævnt til associeret partner i arkitektvirksomheden Juul Frost Arkitekter.

Philip Krog har været ansat i virksomheden siden 2012 og arbejdet primært med udvikling af boligprojekter. Desuden er han med til at udvikle Juul Frost Arkitekters svenske platform.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.283