23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Gaihede, Sweco, Erhvervsakademi Dania, Juul Frost Arkitekter
Gaihede

Ingeniør- og arkitektvirksomheden Gaihede har ansat nye medarbejdere.

Jesper Jespersen, 58 år, er ansat som vvs-ingeniør. Han er uddannet bygningsingeniør fra Københavns Teknikum i 1982 og har siden arbejdet som vvs-ingeniør. Efter et par forskellige rådgivende ingeniørfirmaer arbejdede Jesper Jespersen på finanskoncernen Nordeas byggekontor gennem otte år. I de seneste syv år har han arbejdet som projektleder og energikonsulent i rådgivningsvirksomheden Moes renoveringsafdeling.

Undervejs i sin karriere som rådgiver har Jesper Jespersen været vejleder for bygningskonstruktørstuderende på erhvervsskolen KEA og har desuden fungeret om syn- og skønsmand.

I sin nye stilling hos Gaihede skal Jesper Jespersen arbejde med vedligehold, renovering og ombygning af byggeri som projektleder og bygherrerådgiver.

Benedikte Palvig er ansat som bygningsdesigningeniør. Hun er uddannet bygningsdesigningeniør fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og har blandt andet arbejdet med solcelleanlæg hos Power-partner ApS. Under uddannelsen har hun været i praktik hos rådgivningsvirksomheden Bang & Beenfeldt, hvor hun primært arbejdede med vedligeholdsplaner og energimærkninger.

I sin nye stilling hos Gaihede skal Benedikte Palvig arbejde med vedligehold, renovering og ombygning af byggeri som projektleder og bygherrerådgiver.

Sweco

Rådgivningsvirksomheden Sweco Danmark har foretaget udnævnelser.

Jeanette Johansson er udnævnt til gruppeleder i afdelingen Facilities Management. Hun har arbejdet som chef- og driftsrådgiver i Sweco siden 2013 og har tidligere arbejdet som driftsrådgiver og projektleder for dele af Herlev Kommunes ejendomsporteføjle.

Tanja Henriques Schou er ligeledes udnævnt til gruppeleder i afdelingen Facilities Management. Hun har arbejdet som business development manager hos Sweco siden 2015, og før det, fra 2009 til 2015, som strategy implementation manager hos den daværende rådgivningsvirksomhed Grontmij, der i dag er en del af Sweco Danmark.

Erhvervsakademi Dania

Mikael Yde, 29 år, er ansat som underviser på vvs-installatøruddannelsen ved erhvervsskolen Erhvervsakademi Dania.

Mikael Yde er uddannet maskinmester i Søværnet, hvor han efterfølgende med rang af premierløjtnant arbejdede som teknisk officer og senere som sagsbehandler i Marinestaben.

Juul Frost Arkitekter

Hanna Svensson er udnævnt til associeret partner hos arkitektvirksomheden Juul Frost Arkitekter. Hanna Svensson er uddannet cand.arch. fra Kunstakademiets Arkitektskole og har været ansat hos Juul Frost Arkitekter siden 2007.

Her arbejder hun med by- og campusudvikling, byrumsscenarier og -analyser samt konceptudvikling i forbindelse med projekter og konkurrencer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141