23948sdkhjf

Ejendomsudvikler vil bygge mere i hjembyen

Barfoed Group igangsætter nyt byggeri i Odense med 30 nye lejeboliger
Det fynske ejendomsselskab Barfoed Group retter nu fokus mod flere udviklingsopgaver i hjembyen Odense.

Barfoed Group har de sidste fem år gennemført en række større udviklingsopgaver i København med blandt andet renovering og udvikling af ejendomme på Højbro Plads .

Men flere og flere udviklingsprojekter i Odense som eksempelvis Munkebjerg Park og byens kommende letbane gør nu, at Barfoed Group vil gennemføre flere opførelser af lejeboliger i Odense med sig selv som totalentreprenør.

30 lejeboliger

Første projekt er Fillippas Have, som er beliggende i det centrale Odense. Her opfører Barfoed Group 30 moderne lejeboliger med tilhørende udenomsarealer, parkering og altaner. Boligerne vil blive mellem 55-60 kvm, og den kommende letbane vil køre forbi hoveddøren med direkte adgang til City og hele uddannelsesmiljøet omkring Syddansk Universitet (SDU).

”Vi glæder os meget til at komme i gang med at bygge boliger i Odense igen, og Fillippas Have er et rigtig godt og sikkert projekt, som passer ind i vores ejendomsportefølje, og vi oplever at Odense vokser positivt både som attraktiv studieby midt i Danmark, men også som bosætningskommune. Vi går i gang derude om tre uger med nedrivning af den bestående ejendom, og forventer at byggeriet er endeligt færdigt om 12-14 måneder omkring studiestart 2017”, siger koncerndirektør Frederik Barfoed fra familievirksomheden.

Flere projekter

Barfoed Group er selv totalentreprenør på byggeriet og vil ligeledes lede byggepladsen med egne projektledere. Arkitekt er Gert Johannesen Arkitekter, og ingeniør er OBH Gruppen.

Samtidig er Barfoed Group i samarbejde med Odense Kommune påbegyndt en udvidelse af den bestående lokalplan i området Munkebjerg Park, hvor Barfoed Group forventes at kunne opføre yderligere mellem 35-40.000 kvm boliger svarende til mellem 600 og 800 boliger.

I de kommende etaper på Munkebjerg Park vil der blive opført alle boligtyper herunder ungdoms og ældre boliger samt rækkehuse med egen have. Der vil ligeledes blive opført dagligvareforretning og daginstitutioner, som en del af den samlede bydel.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125